Αφιέρωμα στον Τσιγκρίνσκι με «άρωμα» Ουκρανίας

Αφιέρωμα στον Τσιγκρίνσκι με «άρωμα» Ουκρανίας
Photo Credits: INTIME

Την πορεία του Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ εκθειάζουν οι Ουκρανοί.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός συνόρων έχουν φτάσει οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Τσιγκρίνσκι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Ουκρανός «ογκόλιθος» αποτελεί στυλοβάτη της άμυνας της Ένωσης και η απόδοσή του τράβηξε τα βλέμματα των συμπατριωτών του!

Συγκεκριμένα η ουκρανική ιστοσελίδα zbirna.com ανέλυσε την πορεία του Τσιγκρίνσκι στην Ελλάδα, με ένα αφιέρωμα που συμπεριλάμβανε τα γκολ του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο «Τσίγκρι» είναι μια προσωπικότητα που αποτελεί διαφήμιση για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αποδεικνύει σε καθημερινή βάση. Από τα αποδυτήρια της ομάδας μέχρι τον αγωνιστικό χώρο καθώς και με την εξωγηπεδική του ζωή.

Ένα από τα τελευταία παραδείγματα του ήθους και των αξιών του Τσιγκρίνσκι, ήταν μια φάση που εξελίχθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης όπου η ΑΕΚ πέρασε με το επιβλητικό 4-1. Σε μια φάση όπου ο Τσιγκρίνσκι βρήκε άθελά του τον Διαμαντόπουλο, ο ποδοσφαιριστής του Άρη έμεινε πεσμένος κάτω με τον διαιτητή να αφήνει πλεονέκτημα καθώς ο Άρης βρισκόταν σε φάση επίθεσης. Με το που έληξε η φάση, ακολούθησε η διακοπή με το cooling break. Εκεί ο Τσιγκρίνσκι αντιλήφθηκε πως ο συνάδελφός του βρισκόταν ακόμα πεσμένος στο χορτάρι και έτσι κατευθύνθηκε προς το μέρος του για να δει πως είναι δίνοντάς του το χέρι για να σηκωθεί. Αυτές οι μικρές πράξεις δείχνουν τη στόφα ενός ποδοσφαιριστή και το ποιόν του ως άνθρωπο.

Συνεπώς οι Ουκρανοί γνωρίζουν πολύ καλά για τον ποδοσφαιριστή αλλά και άνθρωπο Τσιγκρίνσκι, προχωρώντας στη κίνηση να του κάνουν αφιέρωμα για τα πεπραγμένα του στην ΑΕΚ. Πάμε να θυμηθούμε τα γκολ και τις ασίστ του Τσιγκρίνσκι με την Ένωση:

ΑΕΚ-ΑΕΛ 3-0 (26/2/2017)

ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-2  (4/2/2018)

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 3-0 (20/1/2019)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 (29/9/2019)

 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-2 (1/7/2020)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-3 (12/7/2020)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X