«Αγιά Σοφιά»: Σύμβαση για τα έργα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ!

«Αγιά Σοφιά»: Σύμβαση για τα έργα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Σε προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για τα συνοδά έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ προχωράει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίσημη ενημέρωση για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια, εξέδωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας. Αυτή η εξέλιξη αφορά τα συνοδά έργα του γηπέδου της ΑΕΚ, όπως η δημουργία πεζόδρομων, ενώ την ίδια ώρα τα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλα τα μέτωπα.

Υπογειοποίηση, εσωτερικά έργα από την ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ καθώς και το εξωτερικό «ντύσιμο» της Αγιάς Σοφιάς τρέχουν με χίλια και ο οργασμός εργασιών καλά κρατεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για το ζήτημα των συνοδών έργων, ο Δήμαρχος  Γιάννης Βούρος πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κανταρέλη την Δευτέρα 13/07.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής για το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X