Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι εκλεκτοί του Μάσιμο Καρέρα για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις (21:30) τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μείνει ζωντανή στη μάχη της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Μάσιμο Καρέρα επιλέγει 3-5-2, με τον Μπάρκα στο τέρμα και τριάδα στα στόπερ τους Οικονόμου- Τσιγκρίνσκι-Σβάρνα. Παουλίνιο-Λόπες θα παίξουν μπακ/χαφ.

«Κόφτης» θα παίξει ο Σιμόες και Κρίστιστιτς-Μάνταλος ως εσωτερικοί μέσοι. Ο Λιβάγια θα είναι λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα.

Στον πάγκο θα είναι οι Τσιντώτας, Μπακάκης, Λάτσι, Σιμάνσκι, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Βέρντε, Αραούχο και Μαχαίρας.

Εκτός 20άδας έμειναν οι Σταμούλης, Αλμπάνης και Χριστόπουλος.

https://www.instagram.com/p/CCq9PzrFYna/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι διαιτητές του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ο Ντάνι Μακέλι που ανήκει στην Elite κατηγορία της UEFA θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μάριο Ντικς, Χέσελ Στέεγκστρα. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα είναι 4ος και στο VAR τους Γιόακιμ Κάμφιους, Πολυχρόνη Κωσταρά.

Ο Ολλανδός είχε σφυρίξει τη ρεβάνς Αρη-ΑΕΚ (2-2) στο Κύπελλο πριν 20 μέρες, με την Ένωση να παίρνει την πρόκριση στο τελικό για 5η διαδοχική χρονιά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X