Επέστρεψε μετά από πέντε μήνες στις προπονήσεις ο Ντεμπελέ

Επέστρεψε μετά από πέντε μήνες στις προπονήσεις ο Ντεμπελέ
Photo Credits: INTIME

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Κίκε Σετιέν, είδε τον Ουσμάν Ντεμπελέ να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να ανεβάζει στροφές, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, ταλαιπωρήθηκε και φέτος από αρκετούς τραυματισμούς. Τον Φλεβάρη είχε αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης, καθώς είχε υποστεί ρήξη τένοντα στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Την φετινή σεζόν, ο νεαρός άσος της Μπάρτσα, δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, όσο θα ήθελε καθώς αγωνίστηκε μόλις σε εννέα παιχνίδια.

Πλέον, ο Ουσμάν Ντεμπελέ, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό, τον τραυματισμό του και είναι αποφασισμένος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του, αλλά από τη νέα σεζόν. Ο προπονητής, Κίκε Σετιέν, δεν είναι πρόθυμος να ρισκάρει στα δύο τελευταία παιχνίδια, με την χρησιμοποίηση του κι έτσι ο Γάλλος, ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά.

Πάντως, το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, μοιάζει αβέβαιο, καθώς αρκετές ομάδες παραμονεύουν για την περίπτωση του. Ωστόσο, ο ίδιος έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στο ρόστερ και να διεκδικήσει μία θέση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X