«Θυσιάζει» Τζέκο και Ουντέρ για τον Μίλικ η Ρόμα

«Θυσιάζει» Τζέκο και Ουντέρ για τον Μίλικ η Ρόμα
Photo Credits: INTIME

Η Ρόμα θέλει τον Αρκάντιους Μίλικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα θέλει τον Αρκάντιους Μίλικ αλλά τα οικονομικά της προβλήματα δεν της επιτρέπουν να κινηθεί για την απόκτηση του. Εκτός και αν «θυσιάσει» παίκτες και ήδη κυκλοφορούν δύο ονόματα.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» η Ρόμα είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Έντιν Τζέκο στην Ίντερ και τον Τσενγκίζ Ουντέρ στην Νάπολι για να μπορέσει να συγκεντρώσει χρήματα για τον Μίλικ.

Ο Πολωνός επιθετικός κοστολογείται περίπου στα 50 εκ. ευρώ, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει από Γιουβέντους, Μίλαν, Τότεναμ και Άρσεναλ. Οπότε για να μπορέσει η Ρόμα να μπει στο… κόλπο πρέπει να βρει τουλάχιστον 50 εκ. ευρώ. Για να το πετύχει αυτό είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Τζέκο στην Ίντερ για ένα ποσό κοντά στο 25 εκ. ευρώ και να μπορέσει να βρει τα υπόλοιπα από τον Ουντέρ, τον οποίο ουσιαστικά θα δώσει ως αντάλλαγμα στην Νάπολι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X