Γεννημένη και σφυρηλατημένη για τα… ακατόρθωτα!

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τα μέχρι στιγμής επιτεύγματα της ΑΕΚ, αλλά και για τους τρεις «τελικούς» που έχει μπροστά της…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουμε φτάσει αισίως στο 2020 και το να μας εντυπωσιάζουν πράγματα και καταστάσεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αστείο. Ο καθένας στη ζωή άλλωστε, έχει δώσει και εξακολουθεί να δίνει καθημερινά, τα διαπιστευτήριά του. Και φυσικά, οι ομάδες δεν αποτελούν εξαίρεση.

Η ΑΕΚ διαχρονικά, ασχολείται με την μπάλα και με τις μάχες της, μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, για όποιο άθλημα και αν μιλάμε. Στα play off, μπήκε στο -9 από τον ΠΑΟΚ (από τη στιγμή που στην πορεία, του επιστράφηκαν οι βαθμοί από το CAS) και σήμερα βρίσκεται στο -3, έχοντας και την πιθανότητα ισοβαθμίας υπέρ της.

Αυτό σημαίνει ότι αν τον κερδίσει στον μεθαυριανό «τελικό» του ΟΑΚΑ, θα έχει καλύψει μέσα στα play off, διαφορά 9 πόντων (!) συν ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, έχει πετύχει και πρόκριση σε παράταση επί του Άρη για το Κύπελλο, αντίθετα με τον ΠΑΟΚ, που αποκλείστηκε από τον ΟΣΦΠ.

Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά η ΑΕΚ έχει την καλύτερη επίθεση στα play off, έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, έχει τον πρώτο σκόρερ (βλέπε Ολιβέιρα), αλλά και τον πρώτο παίκτη σε ασίστ (βλέπε Μάνταλο). Είναι πολλές… μαζεμένες δηλαδή οι πρωτιές για να αποτελούν σύμπτωση!

Πιο… ΟΜΑΔΑ απ’ όλες

Και μπορεί όλα αυτά τα επιτεύγματα, να μην της εγγυώνται ότι θα πετύχει κανέναν από τους δύο στόχους της, ίσα ίσα μάλιστα που για να τους πετύχει και τους δύο, θα πρέπει σε διάστημα δέκα ημερών, να νικήσει ξανά τον ΠΑΟΚ και δύο φορές τον ΟΣΦΠ, μία μέσα στο Φάληρο και μία στην Ριζούπολη, αλλά αν μη τι άλλο αποδεικνύουν ότι η ΑΕΚ είναι ΟΜΑΔΑ και μάλιστα η πιο φορμαρισμένη στην μετά-κορονοϊού εποχή.

Η ΑΕΚ πέρασε τον Άρη στο Κύπελλο, η ΑΕΚ έχει μόλις μια ήττα σε οχτώ ματς στα play off, σε παιχνίδι που αναγκάστηκε να παίξει με επτά απουσίες, η ΑΕΚ έχει νικήσει κατά σειρά τους ΠΑΟΚ (2-0 στην Τούμπα), Άρη (4-1 στου Χαριλάου), ΟΦΗ (2-0 στο ΟΑΚΑ) και ΠΑΟ (3-1 στο ΟΑΚΑ ως τυπικά φιλοξενούμενη).

Αποτέλεσμα σε άλλο ματς που να την ευνοεί, της… κάθεται μία φορά στα 30 χρόνια, γι’ αυτό και δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο. Και σίγουρα, δεν θα περίμενε ποτέ να χαρεί για αποτέλεσμα που θα την ευνοούσε από τον μεγαλύτερο εχθρό της.

Από εκεί και πέρα, διανύουμε ημέρες, όπου πραγματικά, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η ΑΕΚ παλεύει για κάτι που δείχνει από απίθανο έως και ακατόρθωτο. Μα, για τέτοια είναι γεννημένη και ιστορικά σφυρηλατημένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X