Η δική σας Αγιά Σοφιά: Το enwsi.gr γίνεται η φωνή σας!

Η δική σας Αγιά Σοφιά: Το enwsi.gr γίνεται η φωνή σας!

Το enwsi.gr σας δίνει το λόγο, στείλτε την άποψη σας για την Αγιά Σοφιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί φάρο του ελληνισμού. Σημείο αναφοράς για τη χριστιανοσύνη, κομμάτι από την ψυχή κάθε Κωνσταντινουπολίτη, κάθε ανθρώπου που αντιλαμβάνεται τις ιστορικές καταβολές.

Η «Αγία Σοφία» δεν είναι απλά ένα μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, αλλά αποτελεί τη σύνδεση με την ιστορία αυτού του τόπου. Το σήμερα με το χθες, μέσα από το πέρασμα των αιώνων.

Η απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να μετατρέψει την «Αγιά Σοφιά» των Ελλήνων και όλου του πλανήτη, σε χώρο μουσουλμανικής λατρείας άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Ηδη, τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται μηνύματα αγανάκτησης, θυμού, έντασης, απογοήτευσης, πίκρας από χιλιάδες ανθρώπους ανά την υφήλιο, που βλέπουν αυτήν την παραχάραξη της ιστορικής μνήμης. Η κοινωνία της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Ελληνισμό της Πόλης και της Μικράς Ασίας, δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής σε όλη τη διαδικασία. Και τώρα, ήρθε η δική σας σειρά, μέσα από το enwsi.gr.

Στείλτε την άποψη σας για την Αγιά Σοφιά

Το enwsi.gr ανοίγει το διάλογο και σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε θέση για το θέμα που αγγίζει και αφορά άμεσα την ΑΕΚ. Να δώσετε τη δική σας διάσταση, να πείτε τη δική σας ιστορία για το σύμβολο του ελληνισμού. Μακριά από κάθε έννοια σωβινισμού ή κακώς νοούμενου εθνικισμού, μπορείτε να δώσετε τη δική σας άποψη. Να ακουστεί η δική σας φωνή και να ενωθούν οι χιλιάδες που αντιδρούν σε αυτήν την κίνηση.

Μπορείτε να στείλετε το σχόλιο σας με e-mail στη διεύθυνση aekstories@gmail.com, να σχολιάσετε το συγκεκριμένο άρθρο μέσα σε αυτό το post ή να το κάνετε μέσω όλων των social media του enwsi.gr σε Facebook, Twitter, Instagram.

Ο μόνος όρος, είναι ο σεβασμός και η απόσταση από κάθε υβριστική αναφορά. Μπορεί ο καθένας, με τη δική του σκέψη, τη δική του ιστορία, τη δική του φωνή, να κάνει περισσότερο θόρυβο από όσο εκείνοι που επιχειρούν να βεβηλώσουν το μνημείο που ονομάζεται «Αγιά Σοφιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X