Μάσιμο Καρέρα: «Είμαι οπαδός της Γιουβέντους, θα ήθελα να την προπονήσω»

Μάσιμο Καρέρα: «Είμαι οπαδός της Γιουβέντους, θα ήθελα να την προπονήσω»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάσιμο Καρέρα δεν έκρυψε την επιθυμία του να προπονήσει τη Γιουβέντους ενώ μίλησε για τους Ντε Λιχτ, Σάρι και Κόντε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Είμαι οπαδός της Γιουβέντους και θα ήθελα να την προπονήσω», δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα δείχνοντας πως δεν ξεχνάει το παρελθόν του που συνδέεται άρρηκτα με την «Γηραιά Κυρία».

Πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης Γιουβέντους-Αταλάντα το περασμένο Σάββατο, ο προπονητής της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα Tuttojuve μιλώντας για τον Αντόνιο Κόντε, τον Ματίας Ντε Λιχτ και τον Μαουρίτσιο Σάρι.

«Σπουδαίος ο Ντε Λιχτ, εξαιρετική δουλειά ο Σάρι»

«Μέλι έσταξε» ο Μάσιμο Καρέρα για τον Ματίας Ντε Λιχτ, χαρακτηρίζοντάς τον «σπουδαίο άνθρωπο», ενώ εξήρε και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες: «Έχει μεγάλη προσωπικότητα, τεχνική και ποιότητα». Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη δουλειά του Μαουρίτσιο Σάρι: «Κάνει εξαιρετική δουλειά. Για να παίξει το στυλ που θέλει ο Σάρι, χρειάζεται χρόνο και ίσως κάποιο πιο λειτουργικό στοιχείο στις ιδέες του». Όσον αφορά τον παλιό του γνώριμο Αντόνιο Κόντε, δήλωσε πως η φετινή χρονιά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί χαμένη, καθώς είναι η πρώτη του σεζόν στο Μιλάνο για την Ίντερ.

«Με αυτή τη μορφή, μπορεί να έχουμε νικητή-έκπληξη στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ λόγω της νέας δομής που έχει η διοργάνωση από δω και πέρα, σύμφωνα με τον Μάσιμο Καρέρα. Ο προπονητής της ΑΕΚ επικεντρώθηκε στο format του final-8 τονίζοντας πως με αυτή τη μορφή όλες οι ομάδες έχουν σημαντικές πιθανότητες για να κατακτήσουν την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X