ΑΕΚ στα πλέι οφ: 4/4 εκτός και γκολ σε όλα τα ματς!

Εικόνες από το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σπάει τα... κοντέρ η ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα και την Κυριακή σφράγισε την τέταρτη διαδοχική νίκη στα πλέι οφ της Super League, επικρατώντας με 3-1 επί του Παναθηναϊκού.

Είναι ξεκάθαρο σε όλους πως η Ένωση αυτή την περίοδο είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα και εκτός από τα αποτελέσματα που είναι πάντα αυτά που μετράνε, οι εμφανίσεις είναι σχεδόν όλες πειστικές.

Οι μόνες παραφωνίες ήταν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα και με τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ. Με τον Άρη εντός, μπορεί το 2-2 να θεωρείται… γκέλα, αλλά η ΑΕΚ έχασε τα… άχαστα και το αποτέλεσμα ήταν περισσότερο συμπτωματικό.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και την ήττα με 1-0 του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα στα πλέι οφ που έχει σκοράρει και στα 8 παιχνίδια!

Παράλληλα, μετά το διπλό επί του Παναθηναϊκού, η Ένωση μετράει 4/4 νίκες εκτός έδρας με (ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Άρη, Παναθηναϊκό). Πλέον, μένει άλλη μία στο Φάληρο κι αν συνδυαστεί και με τρίποντο την Τετάρτη επί του ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ του Μάσιμο Καρέρα θα σφραγίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της ΑΕΚ μέχρι την 8η αγωνιστική των πλέι οφ

1η ΑΕΚ-ΠΑΟ 1-1

2η ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2

3η ΑΕΚ-Άρης 2-2

4η ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-2

5η ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-2

6η Άρης-ΑΕΚ 1-4

7η ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-0

8η ΠΑΟ-ΑΕΚ 1-3

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X