Ζαγαρίτης: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας»

Ζαγαρίτης: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Ζαγαρίτης, μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά είπε:

Τα πολλά λάθη και την ήττα από την ΑΕΚ: «Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας. Έγιναν ατομικά λάθη και δεχθήκαμε τα γκολ. Λογικό ήταν να βγει και η κόυραση αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό γιατί ισχύει και για τις άλλες ομάδες. Εμείς δώσαμε το 100%, δε μας βγήκαν κάποια πράγματα και ήρθε το 3-1».

Την κούραση: «Σίγουρα υπήρχε κόπωση και γι’ αυτό έγιναν τα ατομικά λάθη. Κοιτάμε όμως τα θετικά, αλλά και τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωνόμαστε».

Τα θετικά που κρατάει: “Στα θετικά είναι ότι δημιουργήσαμε, πετύχαμε γκολ σε ντέρμπι μετά από καιρό και είχαμε πολύ πάθος κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο.”

Την αστοχία: «Είχαμε αστοχία στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα αν τελειώναμε σωστά δύο τετ α τετ θα ήταν διαφοροετική η έκβαση του αγώνα».

Την παρουσία του Γιάννης Αλαφούζου στο γήπεδο: «Όταν ο πρόεδρος έρχεται στο γήπεδο, σίγουρα αυτό είναι θετικό. Δεν το γνωρίζαμε».

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα βόλεϊ: «Είχα δει το προηγούμενο παιχνίδι, το 3-0 στο Ρέντη. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί κρατάνε την σημαία του συλλόγου ψηλά και πριν λίγο καιρό είχαν κατακτήσει και το λιγκ καπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X