AEK: Τα παλάτι της Βασίλισσας (VIDEO)

AEK: Τα παλάτι της Βασίλισσας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε πλάνα από το γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

Στις 22 Ιουνίου το κλειστό των Άνω Λιοσίων πέρασε στα «χέρια» της ΑΕΚ για τα επόμενα 20 χρόνια.

Η κεντρική είσοδος βρίσκεται στη βόρεια μεριά του γηπέδου. Οδός Κωνσταντινουπόλεως 59. Μια οδός που από την πρώτη στιγμή έγινε λόγος για το πόσο συμβολική είναι, λόγω ιστορίας

Η πρώτη εικόνα από το εσωτερικό, αλλά κι εξωτερικό, του γηπέδου, αρχικά σου δημιουργεί μια κάποια θλίψη. Κι αυτό, διότι ένα τόσο εντυπωσιακό και επιβλητικό γήπεδο, το οποίο έχει μεγάλες προοπτικές, είναι παρατημένο εδώ και λίγα χρόνια, χωρίς να αξιοποιηθεί.

Την ίδια στιγμή, όμως, γεννιέται η ελπίδα και η χαρά, καθώς η αναδιαμόρφωσή του θα γίνει σύντομα από τους «κιτρινόμαυρους».

Στόχος της ΑΕΚ είναι να μπει στα μέσα Αυγούστου στο νέο «σπίτι» και οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου να αρχίσουν προπονήσεις εκεί για τη νέα χρονιά. Οι πρώτες «διορθώσεις» θα αφορούν την τοποθέτηση παρκέ και μπασκετών, αλλά κι επιπλέον καθισμάτων, όπως κι ενός μεγάλου cube στην οροφή και δύο scoreboards διαγώνια.

Τα δημοσιογραφικά, που προς το παρόν είναι τοποθετημένα στην κεντρική κερκίδα, όπως φαίνεται και από το βίντεο, θα βγουν από εκεί και θα μεταφερθούν πίσω από την μία μπασκέτα και δίπλα από τον πάγκο της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, θα αναδιαμορφωθούν τα αποδυτήρια, τα δωμάτια φυσιοθεραπείας, τα κυλικεία και οι υπόλοιποι χώροι του γηπέδου. Για να γίνουν όλα αυτά, όμως, θα γίνει πρώτα καθαρισμός και απολύμανση παντού.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα καταφέρουν να φτιάξουν με τη μία το… ντιζαϊνάτο γήπεδο που είχαν στο μυαλό τους (στα πλάνα τους είναι ένα γήπεδο που θα μοιάζει με αυτό των Νταρουσάφακα και Βαλένθια), αφού σε πρώτη φάση θέλουν να είναι λειτουργικό, για να μπει η ομάδα μέσα και να αρχίσει να δίνει αγώνες εκεί, καθώς «ξέφυγαν» από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, λόγω γραφειοκρατίας και πανδημίας.

Σιγά σιγά, όμως, θα φτάσουν στο τελικό στάδιο και το γήπεδο θα είναι ένα… παλάτι, αντάξιο της «Βασίλισσας» και θα αποτελεί το επίκεντρο της «κιτρινόμαυρης» πολιτείας, που θα δημιουργηθεί στην περιοχή, και θα προσελκύει τα βλέμματα της Ευρώπης.

πηγή gazzetta

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X