Το δώρο του AEK Concept Store στον κ. Φωτεινό! (ΦΩΤΟ)

Το δώρο του AEK Concept Store στον κ. Φωτεινό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο άνθρωπος που συγκίνησε τον κόσμο της ΑΕΚ στην καραντίνα λόγω κορωνοϊού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Φωτεινός ήταν ο… περιβόητος παππούς που εν μέσω καραντίνας επισκέφτηκε την «Αγιά Σοφιά» και έγινε viral. Ταυτόχρονα, με το πρόστιμο το οποίο δέχθηκε τον έκανε να πάρει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ΑΕΚτζής παππούς, πριν λίγο καιρό μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το πως ένιωσε όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης του είπε πως θα του δώσει το πρώτο διαρκείας του γηπέδου απάντησε: «Ευχαριστήθηκα. Πολύ ευχαριστήθηκα. Και έκλαψα εκείνη την ώρα»!

Το AEK Concept Store του έκανε ένα πολύ συγκινητικό δώρο. Μια φανέλα με το όνομά του που όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το κατάστημα με τα προϊόντα της ΑΕΚ ήταν: «Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε».

H ανάρτηση του ΑΕΚ Concept Store:

Ο άνθρωπος που θύμισε σε πολλούς από εμάς,τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας, αυτούς που μας μεγάλωσαν εξηγώντας μας γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Ο άνθρωπος που πήγαινε κάθε μέρα στο σπίτι μας εν μέσω κορωνοϊού για να δει το αγαπημένο του σπίτι.Την αγαπημένη του ΑΕΚ. Το πρώτο μας διάρκειας στο σπίτι μας.

Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι μια φανέλα με το όνομα του.

Η συγκίνηση του τεράστια.

Η δική μας μεγαλύτερη.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο άνθρωπος που θύμισε σε πολλούς από εμάς,τους πατεράδες μας και τους παππούδες μας, αυτούς που μας μεγαλωσαν εξηγώντας μας γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.Ο άνθρωπος που πήγαινε κάθε μέρα στο σπίτι μας εν μέσω κορονοιου για να δει το αγαπημένο του σπίτι.Την αγαπημένη του ΑΕΚ.Το πρώτο μας διάρκειας στο σπίτι μας. Το λιγότερο που μπορουσαμε να κάνουμε είναι μια φανέλα με το όνομα του. Η συγκίνηση του τεράστια. Η δική μας μεγαλύτερη. ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK FC Concept Store (@aekcs) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X