Χαμός στη Ferrari: Συγκρούστηκαν μεταξύ τους Λεκλέρ και Φέτελ! (VIDEO)

Χαμός στη Ferrari: Συγκρούστηκαν μεταξύ τους Λεκλέρ και Φέτελ! (VIDEO)

Μόλις στον πρώτο γύρο συγκρούστηκαν μεταξύ τους τα 2 μονοθέσια της Ferrari στο Γκραν Πρι Στυρίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Ferrari που δεν βρίσκει τον τρόπο να επανέλθει σε νορμάλ αγώνες!

Τα δύο κόκκινα μονοθέσια της Σκουντερία συγκρούστηκαν μεταξύ τους ήδη στον πρώτο γύρο του Γκραν Πρι Στυρίας! Ο Φέτελ εγκατέλειψε αμέσως, ο Λεκλέρ υποχρεώθηκε να το κάνει λίγο αργότερα και επανήλθε στα πιτ, αφού η ζημιά στο αυτοκίνητό του ήταν σοβαρή και δεν του άφηνε περιθώρια να συνεχίσει. Ετσι είχαμε μία επανάληψη του ίδιου σκηνικού, όπως στο Γκραν Πρι Βραζιλίας με σύγκρουση μεταξύ των δύο Ferrari και ταυτόχρονη εγκατάλειψή τους.

Από την εικόνα που μεταδόθηκε στην τηλεόραση φαίνεται ότι για τη σύγκρουση ευθύνεται ο Λεκλέρ, που προσπάθησε να περάσει τον Φέτελ από την εσωτερική της στροφής όπου δεν υπήρχε κανονικά χώρος γι αυτόν.

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari, δεν θέλησε να ρίξει ευθέως τις ευθύνες στον Λεκλέρ, λέγοντας: «αυτή τη φορά βρίσκεται κατ΄ εξαίρεση η πλειοψηφία των ειδικών με το μέρος μου». Ο Φέτελ συμπλήρωσε επίσης ότι είχε μία κακή εκκίνηση, όμως ετοιμαζόταν να περάσει στην αντεπίθεση και τόνισε ότι νιώθει πίκρα για το συμβάν.

Ο Σαρλ Λεκλέρ παραδέχθηκε λίγο αργότερα την ευθύνη του: «Ήταν αποκλειστικά δική μου ευθύνη, δεν έφταιγε σε τίποτα ο Σεμπ. Λυπάμαι πολύ γι αυτόν». Ο Μονεγάσκος τόνισε ότι ήταν υποχρεωμένος να ρισκάρει πολύ επειδή το αυτοκίνητό του υστερεί σε δύναμη και υπογράμμισε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει σύντομα.

Τέλος αξίζει να τονιστεί πως οι αγωνοδίκες δεν έκριναν σκόπιμο να διερευνήσουν το περιστατικό, άρα δεν κινδυνεύει με τιμωρία ο Λεκλέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X