Φινάλε-θρίλερ με γκολ στο 96' και παραμονή για τη Νυρεμβέργη (VIDEO)

Φινάλε-θρίλερ με γκολ στο 96' και παραμονή για τη Νυρεμβέργη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Νυρεμβέργη κέρδισε την παραμονή της στην 2.Bundesliga με γκολ στο 96' απέναντι στην Ίνγκολσταντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ανάσα από τον υποβιβασμό βρέθηκε χθες η Νυρεμβέργη στα μπαράζ της 2.Bundesliga καθώς έχανε με 3-0 από την Ίνγκολσταντ μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Στην πρώτη αναμέτρηση η Νυρεμβέργη είχε επικρατήσει της Ίνγκολσταντ με 2-0 και όλοι περίμεναν πως δεν θα δυσκολευτεί να εξασφαλίσει την παραμονή στη ρεβάνς.

Ο αγώνας κυλούσε σε ρυθμούς που βόλευε τη Νυρεμβέργη με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο με 0-0. Το τι θα ακολουθούσε στο δεύτερο μέρος δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς, καθώς είχαμε 4 γκολ και απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων. Με γκολ στο 53′, στο 62′ και στο 66′ η Ίνγκολσταντ κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό και να πάρει σκορ ανόδου, με τη Νυρεμβέργη να τα έχει χαμένα μετά από αυτά τα καταστροφικά 13 λεπτά. Ο χρόνος περνούσε με την Ίνγκολσταντ να κρατάει τις τύχες στα χέρια της μέχρι να φτάσουμε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Εκεί ήρθε ένα φινάλε με τον «Παράδεισο και την Κόλαση» μαζί. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο τερματοφύλακας της Νυρεμβέργης Ματένια γέμισε την μπάλα προς την αντίπαλη περιοχή, αρχικά έγινε μια κεφαλιά προς τα έξω, στη συνέχεια ένα νέο γέμισμα και εκεί πετάχτηκε με προβολή ο Σλοϊσένερ λυτρώνοντας την ομάδα του στο 96′.

Ακολούθησαν μεγάλες στιγμές με τον προπονητή της Νυρεμβέργης Μίκαελ Βίσινγκερ και τους αναπληρωματικούς παίκτες της ομάδας να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίζουν έξαλλα. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου (βρισκόταν στον πάγκο) κέρδισε την παραμονή της στην 2.Bundesliga στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, με τους απογοητευμένους ποδοσφαιριστές της Ίνγκολσταντ να μην μπορούν να πιστέψουν το τι είχε συβεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X