«Θέλει δανεικό τον Ποντένσε η Σέλτικ»

«Θέλει δανεικό τον Ποντένσε η Σέλτικ»
Photo Credits: INTIME

Δεν έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε με την μορφή δανεισμού κινείται η Σέλτικ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Mirror» ωστόσο μέχρι στιγμής ο τεχνικός της Γουλβς Νούνο Εσπίριτο δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση.

Το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ έδωσε στον Ολυμπιακό, η Γουλβς τον περασμένο Ιανουάριο προκειμένου να κάνει δικό της τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Ωστόσο μέχρι στιγμής ο 24χρονος Πορτογάλος πλάγιος επιθετικός, δεν έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς μετρά μόλις 8 συμμετοχές στην Premier League και το Europa League με τις επτά εξ αυτών να είναι ολιγόλεπτες.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, η νέα αγωνιστική περίοδος να βρει τον Ποντένσε μακριά από το Μολινό, καθώς σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Mirror» η Σέλτικ φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση του παίκτη, με την μορφή δανεισμού.

Μέχρι στιγμής πάντως ο προπονητής των «λύκων» Νούνο Εσπίριτο, δεν έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση που να έχει να κάνει με το μέλλον του παίκτη καθώς θέλει να τον δει αγωνιζόμενο στα εναπομείναντα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X