Κουέστα: «Ο πόνος δεν μ’ άφηνε να έχω την απόδοση που θα ήθελα»

Κουέστα: «Ο πόνος δεν μ’ άφηνε να έχω την απόδοση που θα ήθελα»
Photo Credits: INTIME

Ο Χουλιάν Κουέστα αναφέρθηκε στη στενάχωρη κατάσταση που επικρατεί στον Άρη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χουλιάν Κουέστα αναφέρθηκε στη στενάχωρη κατάσταση που επικρατεί στον Άρη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε στα κανάλια Novasports ενόψει του αγώνα (11/7, 21:30) με τον ΟΦΗ και αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην αρχή της σεζόν ο οποίος επηρέασε την απόδοσή του. «Ο πόνος δε με άφηνε να έχω την απόδοση που ήθελα. Στη διάρκεια της καραντίνας δούλεψα καλά και αυτό που με κάνει χαρούμενο είναι ότι παίζω χωρίς πόνο και είμαι ανταγωνιστικός», είπε.

Ο Χουλιάν Κουέστα χαρακτήρισε «στενάχωρη» την κατάσταση στην ομάδα λόγω του «περιορισμένου ρόστερ» και σημείωσε. «Θέλουμε να τιμήσουμε την ομάδα, να τη σεβαστούμε και να τερματίσουμε στην 5η θέση. Ο ΟΦΗ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, διαθέτει καλούς χειριστές της μπάλας. Μια τέτοια ομάδα χρειάζεται υψηλό πρέσινγκ, κάτι που εμείς τώρα δεν μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει να έχουμε συνοχή στον αγωνιστικό χώρο και να φροντίσουμε πρώτα για το μηδέν στην άμυνά μας και να ψάξουμε τη νίκη με την επιθετική ποιότητα. Έχουμε μεγάλο για την 5η θέση. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μας κρατήσουν οι δυνάμεις μας μέχρι το τέλος, παρ’ όλα αυτά η νοοτροπία μας δεν αλλάζει. Έχουμε νοοτροπία νικητή και θέλουμε να μείνουμε σε αυτή τη θέση».

Αναφερόμενος στην καθημερινότητα της ομάδας παραδέχθηκε ότι… «είναι εντελώς διαφορετική. Ο προσανατολισμός μας είναι να μη χαθεί κι άλλος παίκτης, οπότε δουλεύουμε στην αποθεραπεία. Όλοι μας προσέχουμε πάρα πολύ και όσοι έχουμε μείνει το κάνουμε για να σεβαστούμε τον σύλλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X