Τούνη: Η αλήθεια για τον φίλο της μετά το βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της για τα ροζ βίντεο (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιβεβαίωσε την αιτία του χωρισμού της από τον Χρήστο Τσεβρεντζή η Ιωάννα Τούνη μέσω του βίvτεο που ανήρτησε στο οποίο μιλά για το βίvτεο που διέρρευσε τον τελευταίο καιρό.

Όπως παραδέχτηκε, αυτή ήταν η αιτία που χώρισε με τον σύντροφό της και που μέσα στην όλη κατάσταση αναγκάστηκε να μετακομίσει και να διαχειριστεί τον χωρισμό της.

Ο τρόπος με τον οποίο μίλησε καθιστά σαφές πως η ίδια δεν επιθυμούσε να χωρίσει με τον αγαπημένο της, τις φωτογραφίες του οποίου εξακολουθεί να έχει ανεβασμένες στη σελίδα της.

«Είχα μία πολύ όμορφη και υγιή σχέση και συγκατοικούσα και όλα πήγαιναν πολύ όμορφα. Mέχρι που ξαφνικά, κάποιος –δεν ξέρω ποιός- αποφάσισε να δημοσιεύσει υλικό από εκείνο το βράδυ. Υλικό που δεν γνώριζα πως υπήρχε, μέχρι τη μέρα που το είδα. Μου ερχόντουσαν μηνύματα με αυτό. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σοκαρίστηκα όταν ξύπνησα μετά από τρία χρόνια και είδα κάτι τέτοιο. Το βίvτεο που συvευρίσκομαι έξω από ένα αυτοκίνητο σε έναν χωματόδρομο μετά από ένα beach party. Μου το στείλανε πάνω από 30 άτομα από ψεύτικα προφίλ.

Θορυβήθηκα και είπα πως ο επόμενος που πρέπει να μιλήσω είναι το αγόρι μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτός και ειλικρινής και το αγόρι μου ήξερε τα πάντα για όλο το σκηνικό, για το τι συνέβη, για τις εφημερίδες, τα εξώφυλλα, τα άρθρα. Αλλά είναι άλλο να το ξέρεις και προφανώς άλλο να το βλέπεις. Οπότε το βιντεάκι αυτό μου κόστισε μία πολύ όμορφη σχέση. Ένιωσα αβοήθητη. Ένιωθα αδικία. Είναι πολύ άσχημο να πληρώνεις ξανά και ξανά για ένα λάθος που έχει συμβεί στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε για το αγόρι της:

belikeyou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X