Ζαγαρίτης: «Θα δώσουμε το 100% κόντρα στην ΑΕΚ»

Ζαγαρίτης: «Θα δώσουμε το 100% κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης σε δηλώσεις του τόνισε ότι είναι έτοιμος να δώσει το 100% για τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ξεχώρισε τους Λιβάγια, Μάνταλο και Βέρντε απ’ την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Ήσουν βασικός σε ντέρμπι, προφανώς ήταν κάτι που ονειρευόσουν. Πως ένιωσες;

“Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, το απόλαυσα, υπήρχε λίγο άγχος στα πρώτα λεπτά όμως μετά τίποτα, προσπάθησα να δώσω τα πάντα.”

Έχουμε μείνει εντυπωσιασμένοι με το παθός που βγάζει αυτή η ομάδα με εσάς τα νέα παιδιά, το αισθάνεστε ότι βγαίνει κάτι περισσότερο στο γήπεδο;

“Πιστεύω πως έχουμε κίνητρο, πολλοί λένε ότι δεν έχουμε, εγώ δε συμφωνώ. Θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε.”

Οι συγκυρίες το φέρνουν έτσι, θα είσαι βασικός για αρκετό καιρό καθώς δεν υπάρχει αριστερό μπακ αλλά και επειδή έχεις μια καλή παρουσία, είσαι έτοιμος για το βάρος αυτής της φανέλας;

“Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορώ να παίξω και να δώσω το 100% και να έχω μια καλή παρουσία.”

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι αρκετά σημαντικό, εκεί τι περιμένεις;

“Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, έχουν κερδίσει τον ΠΑΟΚ και έχουν  το momentum, θα δώσουμε το 100% σίγουρα όπως σε κάθε παιχνίδι και από εκεί και πέρα θα δούμε.”

Υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς;

“Ο Λιβάγια, είναι ο πιο κινητικός παίκτης, ίσως ο MVP τους, αλλά υπάρχουν και άλλοι ποιοτικοί παίκτες όπως είναι ο Μάνταλος και ο Βέρντε που με ατομικές ενέργειες μπορούν να σπάσουν την άμυνα μας, αλλά θα είμαστε έτοιμοι.”

Όλη αυτή η γενιά του 2001, το συζητάτε ποτέ πως βρεθήκατε από τη Κ15 στην πρώτη ομάδα;

“Είμαστε πάρα πολλά άτομα και μερικές φορές κοιτώ στα αποδυτήρια και βλέπω πως έχουμε κλίμα K19 στην ομάδα. Μέσα στο γήπεδο βλέπω τον Αθανασακόπουλο δεξιά μου, αριστερά τον Τζαβίδα, πιο μπροστά τον Αλεξανδρόπουλο. Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι και χαρούμενοι για αυτό.”

Επειδή έχει δει την δουλειά που έχει γίνει, είναι η καλύτερη «φουρνιά» μαζικά που έχει βγει τα τελευταία χρόνια στην ακαδημία;

“Είμαι στον Παναθηναϊκό από τη Κ15, αν δεν είναι η καλύτερη, ίσως είναι μια από τις καλύτερες. Έχω προλάβει και τον Λάμπρου και τον Μπουζούκη, αλλά τόσο δεμένη ομάδα σαν σύνολο μπορεί να είναι και η καλύτερη.”

Αισθάνεστε ότι είστε το μέλλον του Παναθηναϊκού;

“Σίγουρα πιστεύω, πολλά παιδιά έχουν πάρει συμμετοχές φέτος, του χρόνου θα είμαστε στο ροστερ κατά πάσα πιθανότητα και έτσι το θεωρούμε μια πολύ καλή ευκαιρία για να παίξουμε.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X