Η ΑΕΚ τη δουλειά της...

Η ΑΕΚ τη δουλειά της...

Ο Ενωσίτης σχολιάζει την απόφαση του CAS και γράφει για ένα απλό σενάριο που φέρνει την ΑΕΚ στη 2η θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει που το CAS επέστρεψε τους βαθμούς και που προσπέρασε την ΑΕΚ στη βαθμολογία των πλέι οφ της Super League. Η ΑΕΚ έχει πάγια θέση να μην ασχολείται με δικαστικές υποθέσεις άλλων ομάδων, εκτός αν κληθεί από τη δικαιοσύνη να συνδράμει ή να καταθέσει.

Δεν ασχολήθηκε εξ’ αρχής, δεν ασχολείται και τώρα όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό. Αλλωστε, η Ένωση, έχει τα πάντα στα… χέρια της και άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο της 2ης θέσης και μετέπειτα στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Όσον αφορά στη μάχη για τα προκριματικά του Champions League, η ΑΕΚ παρότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -3, μπορεί να γυρίσει και πάλι την κατάσταση υπέρ της.

Εδώ να τονίσουμε πως δεν υπάρχει κάποια τελεσίδικη απόφαση από το CAS και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ΑΕΚ τη δουλειά της μέσα στο γήπεδο

Αγωνιστικά, τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αν εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της μπορεί να γυρίσει και πάλι την κατάσταση «τούμπα».

Τα σενάρια πλέον για τη 2η θέση είναι πολλά, αλλά υπάρχει ένα που είναι ξεκάθαρα στα…. πόδια των παικτών της ΑΕΚ.

Με δύο νίκες κόντρα ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και ήττα του ΠΑΟΚ στο Φάληρο την Κυριακή, η ΑΕΚ προσπερνά και πάλι την ομάδα του Φερέιρα τρεις βαθμούς και ουσιαστικά σφραγίζει τη 2η θέση, καθώς και με ήττα της ΑΕΚ στο Φάληρο την τελευταία αγωνιστική και νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, η Ένωση έχει την ισοβαθμία και θα ετοιμάζεται για τα… αστέρια.

Το παραπάνω είναι το πιο απλό σενάριο για να επαναφέρει την ΑΕΚ στη 2η θέση. Αυτή τη στιγμή είναι ανώτερη και από τους δύο (ΠΑΟ-ΠΑΟΚ) κι αν κάνει το καθήκον της δεν έχει να περιμένει τίποτα.

Στην περίπτωση που δεν κερδίσει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, η Ένωση θα χρειάζεται πάση θυσία διπλό στο «Καραϊσκάκη», αν πάρουμε δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον… διαλυμένο Άρη την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα.

Είπαμε, η ΑΕΚ τη δουλειά της και όλα θα έρθουν…

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X