ΑΕΚ: Η ημέρα που ξεκίνησαν όλα στο Τατόι -Η αρχή του εφιάλτη τους (VIDEO)

ΑΕΚ: Η ημέρα που ξεκίνησαν όλα στο Τατόι -Η αρχή του εφιάλτη τους (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το 2013 ξεκίνησαν όλα στην ΑΕΚ, με τον Μελισσανίδη μπροστάρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα η ΑΕΚ έζησε την ημέρα της επιστροφής του Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε», δήλωσε σαν σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς που λυμαίνονταν το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η δημιουργία της ομάδας από το μηδέν σε στέρεες βάσεις και το χτίσιμο του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν οι κύριοι στόχοι του «Τίγρη» που όταν βάζει κάτι στο μυαλό του έχει τον τρόπο να το πετύχει.

Ο πανικός των αντιπάλων που είχαν «κατασπαράξει» τον χώρο του ποδοσφαίρου ήταν έκδηλος από τότε, με τον Μελισσανίδη να τους «καθησυχάζει» λέγοντας: «Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή, είναι τα τρία γράμματα που την εκπροσωπούν διαχρονικά. Είναι δυνατόν να φοβούνται τόσο τα τρία γράμματα; Δεν υπάρχει λόγος. Όταν είμαστε έτοιμοι και επιστρέψουμε, θα τους ενημερώσω εγώ πρώτος».

Από τότε η ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2016, το Πρωτάθλημα το 2018 έπειτα από 24 χρόνια, επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπαίνοντας στους ομίλους του Europa League και του Champions League, ενώ βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση του καλύτερου γηπέδου στην Ελλάδα, την «Αγιά Σοφιά» που πολεμήθηκε μανιωδώς… Αλλά ο ίδιος έβαλε πείσμα να την φτιάξει κόντρα σε όλους και όλα. Και το πέτυχε.

Πώς να μην πανικοβάλλεσαι όταν ξέρεις πως έχεις αντίπαλο τον αυτοδημιούργητο Δημήτρη Μελισσανίδη που ξεκίνησε από την πλατεία Μέμμου στον Κορυδαλλό κι έφτασε στη Wall Street;

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/videos/2336578036644346/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X