Ουζουνίδης: «Θέλω τον Ταμάρι στον ΑΠΟΕΛ»

Ουζουνίδης: «Θέλω τον Ταμάρι στον ΑΠΟΕΛ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ ο Μούσα Αλ Ταμάρι, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ τόνισε ότι υπολογίζει κανονικά στον Ζαχίντ.

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ που πλέον βρίσκεται στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, μίλησε στην κυπριακή τηλεόραση και την εκπομπή “Cablenet”.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του Μούσα Αλ Ταμάρι, που τα κυπριακά ΜΜΕ εμφανίζουν να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.

«Του έχει γίνει πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του. Τον θέλουμε στην ομάδα. Προπονείται κανονικά και δείχνει τρομερή διάθεση. Είναι καλό παιδί, καλός χαρακτήρας και καλός ποδοσφαιριστής. Τον θέλουμε κοντά μας αλλά το τι θα γίνει θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας», ανέφερε αρχικά ο Εβρίτης τεχνικός, ενώ σε ερώτηση για το τι πιστεύει ότι θα γίνει στην υπόθεση του Ιορδανού μεσοεπιθετικού, είπε πως:

«Το τι πιστεύω δεν μπορώ να το πω αλλά το τι θέλω μπορώ να το πω και τον θέλω».

Όσο για τον Γκίας Ζαχίντ που επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό: «Νομίζω δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βοηθήσει. Υπολογίζω κανονιά τον Ζαχίντ στην ομάδα και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Τώρα για το μέλλον του κάθε παίκτη δεν μπορώ να ξέρω όμως υπολογίζεται κανονικά. Έχουμε μιλήσει για το πλάνο και δεν φάνηκε ότι θέλει κάτι άλλο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X