Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ζλάταν δεν είναι παίκτης για το Europa League»

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Ζλάταν δεν είναι παίκτης για το Europa League»
Photo Credits: INTIME

Μιλώντας με ιδιαίτερο τρόπο όπως μόνο αυτός ξέρει, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ξεκαθάρισε πως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει από τη Μίλαν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μήνυμα αποχώρησης από τη Μίλαν έστειλε ο Ιμπραΐμοβιτς. αναφέροντας πως «ο Ζλάταν δεν είναι για το επίπεδο του Europa League».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτωντας πως «Ο Ίμπρα παίζει για να νικάει αλλιώς κάθεται σπίτι του», αναλύοντας:

«Μου είπαν ότι το να αποσυρθείς στην Αμερική ήταν τόσο εύκολο, οπότε επέστρεψα στη Μίλαν. Είμαι εδώ ξεκάθαρα για το πάθος, επειδή βασικά παίζω τσάμπα… Τότε ήρθε ο Covid-19 που σταμάτησε τα πάντα, ίσως κάτι να προσπαθούσε να μου πει ότι έπρεπε να αποσυρθώ… Ευτυχώς, επιστρέψαμε στο γήπεδο. Ύστερα ήρθε ένα πρόβλημα στη γάμπα, αλλά δύο μέρες μετά ήμουν έτοιμος για να επιστρέψω στην ομάδα. Ετσι είναι ο Ίμπρα. Ωστόσο, μου είπαν να πάω αργά.

Ο Ίμπρα γεννήθηκε για να παίζει ποδόσφαιρο και είναι ακόμη ο καλύτερος σ’ αυτό. Θα δούμε πως θα νιώθω σε δύο μήνες. Θα δούμε επίσης τι θα συμβεί με τον σύλλογο. Αν είναι έτσι η κατάσταση, για να είμαι ειλικρινής, είναι πιθανό να μην με δείτε στο Μιλάνο την επόμενη σεζόν. Ο Ίμπρα δεν είναι παίκτης για το Europa League και η Μίλαν δεν είναι σύλλογος που ανήκει στο Europa League».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X