Πάνος Λούπος: «4 τελικοί ακόμα για την ΑΕΚ» (VIDEO)

Πάνος Λούπος: «4 τελικοί ακόμα για την ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος μιλάει για την επικαιρότητά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ακόμα τέσσερις τελικούς να δώσει!

Ο Πάνος Λούπος στο σημερινό του σχόλιο για την ΑΕΚ μιλά για τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που έρχονται για την ΑΕΚ. Δεν είναι μόνο ο τελικός με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, αλλά και οι «τελικοί» που απομένουν για τα πλέι οφ της Super League. Κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό η Ενωση τα παίζει όλα για την δεύτερη θέση.

Το όνειρο του Champions League είναι κοντά, όμως η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα πρέπει να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς για να πάρει αυτό που θέλει και αυτό που αξίζει!

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του διευθυντή της «ΩΡΑΣ των Σπορ», Πάνου Λούπου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr θα μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινά της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X