Ριζούπολη: Ετσι είναι σήμερα -Αυτοψία σε χορτάρι, αποδυτήρια (VIDEO)

«Χαλί» είναι ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης

Η εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε χθες την απόφαση. Ο Τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα λάβει χώρα στις 26 Ιουλίου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ολα τα αβάσιμα επιχειρήματα του Ολυμπιακού που είχε αντίρρηση έπεσαν στο κενό, όπως και οι γελοίες αντιπροτάσεις του για Καραϊσκάκη και Χαριλάου. Ωστόσο η ομάδα του Πειραιά είναι γνωστό πως δεν σταματά το… κλάμα και έτσι ακόμα και μετά την απόφαση συνέχιζε να υποστηρίζει πως ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης είναι ακατάλληλος, μη συντηρημένος και οι εσωτερικοί χώροι σε κακή κατάσταση.

Μάλλον έτσι θα… άκουσαν γιατί όπως δείχνει η αυτοψία του OPEN στο γήπεδο της Ριζούπολης, όλα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο.

Βίντεο: Αυτοψία σε χορτάρι και αποδυτήρια της Ριζούπολης

Το πιο σημαντικό, ο χλοοτάπητας είναι σε πολύ καλή κατάσταση για την διεξαγωγή αγώνα, ενώ τόσο τα αποδυτήρια, όσο και οι εσωτερικοί χώροι που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν είναι επίσης σε καλό επίπεδο. Σίγουρα, είναι σε ένα γήπεδο σε κατάσταση να φιλοξενήσει Τελικό Κυπέλλου και επ’ αυτού το παρακάτω βίντεο δεν αφήνει καμία αμφιβολία.

Δείτε το βίντεο από την αυτοψία του OPEN στην Ριζούπολη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X