Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε θέλει, με ή χωρίς Τσόλο!

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε θέλει, με ή χωρίς Τσόλο!
Photo Credits: INTIME

Ο μεγάλος γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγάλος γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να παίξει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ακόμα και αν ο πατέρας του δεν είναι πλέον προπονητής στους Ροχιμπλάνκος.

Ο Τζιοβάνι Σιμεόνε δεν έχει κρύψει ποτέ ότι όνειρό του είναι να παίξει σε ομάδα που θα προπονεί ο πατέρας του, Ντιέγο, και θα ήθελε, ει δυνατόν, αυτή να είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία υποστηρίζει από μικρός, ακριβώς εξαιτίας του πατέρα του.

Ο 25χρονος Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Μαδρίτη και φέτος αγωνίζεται στην Κάλιαρι ως δανεικός από την Φιορεντίνα (δέκα γκολ – τέσσερις ασίστ σε τριάντα παιχνίδια), εμφανίστηκε ανοιχτός ακόμα και στο να… απαρνηθεί τον πατέρα του, για χάρη της Ατλέτικο!

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή στην οποία πήρε μέρος μαζί με τα δύο αδέλφια του που επίσης είναι ποδοσφαιριστές (Τζανλούκα και Τζουλιάνο), ο Τσολίτο ρωτήθηκε για το αν θα υπέγραφε συμβόλαιο στην Ατλέτικο, έχοντας τον πατέρα του για προπονητή.

Η απάντησή του, κατηγορηματική: «Ναι γιατί, πρώτον, είναι στην ομάδα που θέλω να παίξω από μικρό παιδί. Είναι αναπόφευκτο να θέλω να πάω εκεί. Είναι ο πατέρας μου, αλλά ακόμα και αν δεν ήταν θα ήθελα να πάω, γιατί πραγματικά αυτό θα μου άρεσε». Με ή χωρίς Τσόλο, λοιπόν, ο μεγάλος γιος του Σιμεόνε θέλει Ατλέτικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X