Αποστολάκης: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους»

Αποστολάκης: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ για το νέο βήμα της καριέρας του στην ομάδα της Λευκωσίας,ενώ αναφέρθηκε και στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Φεύγω από το σύλλογο που ανδρώθηκα και από την πόλη μου, την Αθήνα και έρχομαι σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο. Κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Ελπίζω να είναι γρήγορη η προσαρμογή και από ότι έχω δει πιστεύω θα είναι γρήγορη. Ο ΑΠΟΕΛ, καλύπτει τις προσδοκίες μου, φάνηκε από την πρώτη στιγμή και είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ.

Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος, η διοίκηση και οι παίκτες με πήραν από το χέρι, από κοντά και μου έδειξαν πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΑΠΟΕΛ που έχει κάνει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη, ο μεγαλύτερος στην Κύπρο και από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα γιατί από ότι είδα ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνικός σύλλογος. Σίγουρα ένας λόγος είναι ο κ. Μαρίνος, ο οποίος ταν έγινα επαγγελματίας ήταν αυτός που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα», δήλωσε ο Κώστας Αποστολάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X