Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα ο Νικ Καλάθης (ΦΩΤΟ)

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα ο Νικ Καλάθης (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νικ Καλάθης ανοίγει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, καθώς η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ανακοίνωσε την απόκτησή του μέχρι το 2023, ολοκληρώνοντας μία από τις πιο σημαντικές κινήσεις του καλοκαιριού!

Ύστερα από ακόμα μία «γεμάτη» σεζόν στον Παναθηναϊκό (13,3π., 4,9ρ. και 9,1ασ. ανά ματς), ένας εκ των κορυφαίων πλέι μέικερ στη Γηραιά Ήπειρο μπαίνει στην… μηχανή του Λιθουανού τεχνικού και η μπασκετική Ευρώπη περιμένει με ανυπομονησία τη συνεργασία τους.

Ο διεθνής άσος και ο Σάρας είχαν υπάρξει συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2009-2010 και στη συνέχεια το 2011-2012. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά, διατηρούν άριστες σχεσείς και εκτός παρκέ και μεταξύ τους υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Ο 44χρονος τεχνικός, λοιπόν, δίνει τα… κλειδιά της «λαμπερής» Μπαρτσελόνα των πολλών αστέρων στον Καλάθη, ο οποίος αναμένεται να αποτελέι τον «προπονητή πάνω στο παρκέ» για τους Καταλανούς την νέα σεζόν.

Στη Βαρκελώνη ο Νικ θα βρει πολλούς σταρ, με πρώτο και καλύτερο τον Νίκολα Μίροτιτς και φυσικά τους Τομά Ερτέλ, Κόρι Χίγκινς, Άλεξ Αμπρίνες, Άνταμ Χάνγκα και Μπράντον Ντέιβις. Είναι προφανές πως ο στόχος των «μπλαουγκράνα» την ερχόμενη σεζόν είναι ένας και είναι ξεκάθαρος: η κατάκτηση της Euroleague.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2023 και ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X