ΑΕΚ σημαίνει Οικογένεια (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ σημαίνει Οικογένεια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Μάσιμο Καρέρα σε φωτογραφικά στιγμιότυπα που φανερώνουν το άψογο κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι μια γροθιά, μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Όταν υπάρχει συσπείρωση στην Ένωση όλα βαίνουν καλώς και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί ως εμπόδιο για τους κιτρινόμαυρους.

Η φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο επίσημος λογαριασμός της ΑΕΚ δείχνει πόσο θετικό και οικογενειακό είναι το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας Μάσιμο Καρέρα. Λιβάγια, Μάνταλος και Ολιβέιρα δέχονται τα συγχαρητήρια και τους επαίνους του Ιταλού τεχνικού που μοιάζει άκρως ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του.

Το ίδιο φυσικά και οι ποδοσφαιριστές, που βλέπουν στο πρόσωπο του Καρέρα τον αναμορφωτή της ομάδας, τον «καπετάνιο» που έφερε πίσω την χαμένη αυτοπεποίθηση και την «σκληράδα». Αν αναλογιστούμε πως ξεκίνησε η σεζόν, τα αγωνιστικά προβλήματα και τα θέματα ψυχολογίας που παρουσίαζε η ομάδα στους αγώνες, όλα μοιάζουν ένα «κακό όνειρο». Η εικόνα της Ένωσης αποτελεί τον ορισμό της ΟΜΑΔΑΣ με τους ποδοσφαιριστές να βάζουν το σύνολο πάνω από το «εγώ».

Σε αυτό το γεγονός καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο Μάσιμο Καρέρα που με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του έβγαλε στην επιφάνεια τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Μάσιμο, είσαι ένας μάστερ της ψυχολογίας, ένας μέγας tactician και η ΑΕΚ έχει γίνει ξανά μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Όταν λειτουργεί το μότο «AEK FAMILY», ταβάνι είναι μόνο ο ουρανός.

https://www.instagram.com/p/CCarIMoFfL0/?utm_source=ig_web_copy_link

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X