Λόπες: «Πιστέψαμε στον εαυτό μας με τον Καρέρα -Με σοβαρότητα κόντρα στον ΟΦΗ»

Λόπες: «Πιστέψαμε στον εαυτό μας με τον Καρέρα -Με σοβαρότητα κόντρα στον ΟΦΗ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έλντερ Λόπες παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της «Ένωσης» μίλησε στη NOVA για το προηγούμενο μτας με τον Αρη, για τον τραυματισμό του Σαρδέλη αλλά και για το αποψινό ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλντερ Λόπες:

Για τον τραυματισμό του Σαρδέλη: «Είναι αλήθεια ότι όταν συνέβη, εγώ έκανα θεραπεία. Είδα που τον έφεραν για τις πρώτες βοήθειες και στεναχωρηθήκαμε όλοι. Είναι πολύ ταλαντούχος, δουλεύει στις προπονήσεις πάρα πολύ και έχει ένα λαμπρό μέλλον. Οπότε το μόνο που του είπα μέσα από την καρδιά μου να μην στεναχωριέται, θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός και είμαστε όλοι δίπλα του. Είναι πρωταθλητής.»

Για το ματς κόντρα στον Άρη: «Ήταν ένα παιχνίδι με δυο διαφορετικά ημίχρονο. Στο πρώτο μας έλειψε η πίεση ψηλά και δώσαμε χώρο στον Άρη. Στο δεύτερο ακούσαμε τις οδηγίες, συζητήσαμε μεταξύ μας και μπήκαμε με περισσότερη ενέργεια, πιέσαμε ψηλά και είχαμε την κατοχή της μπάλας. Σκοράραμε κάποια γκολ, θα μπορούσαμε κι άλλα, αλλά το σημαντικό είναι ότι κάναμε τη ζωή του Άρη δύσκολη.»

Για την κούραση των συνεχόμενων αγώνων: «Είναι γεγονός ότι υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, υπάρχει και η ζέστη αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη μεγάλη παύση των τριών μηνών. Δεν είμαστε συνηθισμένοι εμείς οι ποδοσφαιριστές σε τόσο μεγάλη αποχή από προπονήσεις και αγώνες, οπότε ήταν ακόμα πιο δύσκολο και θα έπρεπε να επανέλθουμε στο ταχύτερο δυνατό.

Ευτυχώς τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Τόσο το ιατρικό όσο και το τεχνικό επιτελείο μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά. Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων είναι θετικά, μας δίνει αυτοπεποίθηση και ναι, είναι δύσκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες και με ζέστη. Το πρόγραμμα όμως είναι αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα πάμε καλά μέχρι το τέλος».

Για το αν η ΑΕΚ είναι φαβορί για τους στόχους της: «Όχι, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Μέχρι να λήξει και το τελευταίο παιχνίδι πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε ένα είναι πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ σημαντικό. Είναι συνεχόμενο, δεν προλαβαίνουμε να έχουμε χρόνο ξεκούρασης για αυτό αν πιστέψουμε από τώρα ότι είμαστε φαβορί νομίζω δεν θα τα καταφέρουμε. Στο τέλος θα γίνει ο λογαριασμός. Σκεφτόμαστε μόνο τον ΟΦΗ και προς το παρόν δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Για το αν πίστευε ότι η ΑΕΚ θα βρεθεί σε αυτή τη θέση όταν αφίχθη ο Καρέρα: «Το έχω πει και άλλη φορά, όταν ήρθε ο προπονητής το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αλλάξει το κλίμα τον αποδυτηρίων και να μας αλλάξει την αυτοπεποίθηση. Από εκεί ξεκίνησαν όλα γιατί πιστέψαμε στον εαυτό μας. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι έχουμε 5 τελικούς. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι απέναντι σε καλούς αντιπάλους, για να τα καταφέρουμε.»

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και εύκολοι βαθμοί, ο ΟΦΗ έχε αποδείξει ότι έχει μία πολύ καλή ομάδα, οπότε θα πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το παν και να φύγουμε με τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X