Φαβορί για τον Ηρακλή ο Ζιάγκος, παίρνει και Χάτσερ!

Η ανάλυση του τελικού ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών στο enwsi.gr από τον Βαγγέλη Ζιάγκο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μυστήριο όσον αφορά το θέμα του προπονητή στον Ηρακλή, φαίνεται πως λύνεται, καθώς ο Βαγγέλης Ζιάγκος, είναι εκείνος που κερδίζει την κούρσα της διαδοχής του Ηλία Καντζούρη, έναντι του Χάρη Μαρκόπουλου!

Σύμφωνα με το ONSPORTS ο πρώην τεχνικός του Ρεθύμνου έχει όλα τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο «ισχυρός άνδρας» του «γηραιού» Θοδωρής Δρακόπουλος και φαίνεται ότι το θέμα έχει προχωρήσει πολύ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος είναι έτοιμος να σηκώσει τα μανίκια και να πιάσει δουλειά.

Εκτός του προπονητή, για την ενίσχυση της ομάδας, εκείνος που φαίνεται να αποτελεί μεγάλο στόχο είναι ο Ουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός γκαρντ που έκανε πολύ καλή χρονιά με το Περιστέρι στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League είναι στην αγορά και θεωρείται το πιο hot όνομα για τον «γηραιό».

Ενώ, για την περιφέρεια έχει συζητηθεί και το όνομα του Ζερμέιν Λοβ, ο οποίος γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας παίξει στον Χολαργό και τον Κολοσσό και διαθέτει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Το δίδυμο αυτό είναι ιδανικό στο σχεδιασμό του Ηρακλή, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις των δυο παικτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X