Ολυμπιακός: Πραξικόπημα Μπουτσικάρη... βάφτισε την εντολή της UEFA!

Η UEFA είχε δώσει εντολή το Big 4 να δώσουν λόγο, προκειμένου να επιλεγεί ο νέος αρχιδιαιτητής.

Μάλιστα, ο Ζόραν Λάκοβιτς ήρθε στην Ελλάδα για να ενημερώσει σχετικά τις τέσσερις ΠΑΕ και τους ιδιοκτήτες τους. Ομως, ο Ολυμπιακός φυσικά νιώθει ότι ο νέος αρχιδιαιτητής θα είναι της επιλογής του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ…

Στην προσπάθειά του να αποτρέψει την υλοποίηση αυτού του σεναρίου, βάζει στο παιχνίδι και τις υπόλοιπες ΠΑΕ, λέγοντας ότι πρέπει να έχουν όλες λόγο στην επιλογή του αρχιδιαιτητή!

Και τι κάνει; Στοχοποιεί τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, διαρρέοντας ότι εκείνος, με δήθεν πραξικοπηματικό τρόπο, πήρε… χαρτάκι και αρνείται να δώσει το δικαίωμα σε όλες τις ομάδες να ψηφίσουν για τον αρχιδιαιτητή και τη νέα ΚΕΔ, κάνοντας… πλάτες σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για μια πρωτοφανή αστειότητα. Ένα χυδαίο ψέμα.

Ο Μπουτσικάρης βέβαια, καθώς και η ΕΠΟ, αλλά κυρίως η ίδια η πραγματικότητα, τους διαψεύδουν. Και τι τους λένε: Ότι αυτή είναι η απόφαση της FIFA και της UEFA. Τελεία και παύλα!

Όχι! Πρέπει πάλι να… βρούμε έναν εχθρό, ένα πρόσωπο, ή μια ομάδα (ή και τρεις ομάδες), ώστε να τους χρεώσουμε τον λόγο για τον οποίο δεν περνάει πάλι «το δικό μας»!

Δεν έχει σημασία αν αποτελεί απόφαση (άρα εντολή) της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας! Όχι, φταίει η «εξυγίανση», η «συμμαχία», ο Μπουτσικάρης και άλλα παρόμοια παραμύθια. Και πάντα χωρίς δράκο…

Πηγη: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X