ΚΕΔ: Το Big-4 θα επιλέξει τον νέο ξένο αρχιδιαιτητή

ΚΕΔ: Το Big-4 θα επιλέξει τον νέο ξένο αρχιδιαιτητή
Photo Credits: INTIME

Με διετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο νέος αρχιδιαιτητής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ψήφους 16 υπέρ και 1 λευκό (από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Νίκο Βακάλη), η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε οριστικά για τη διαδικασία επιλογής της νέας ΚΕΔ στη… μετά Βίτορ Μέλο Περέιρα εποχή.

Η σχετική διαδικασία αναφέρει επ’ ακριβώς πως:

«H EΕ/ΕΠΟ συναινεί στη διαδικασία και εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο να υπογράψει τις συμβάσεις με το που επιλεγούν οι ειδικοί. Η ΕΕ/ΕΠΟ ορίζει τον πρόεδρό της ως εκπρόσωπό της ο οποίος θα παρίσταται στη διαδικασία. Εκ μέρους των FIFA/UEFA, στη διαδικασία θα συμμετέχει ως παρατηρητής ο κ.Πετρ Φούσεκ.

Μετά τον ορισμό των εκπροσώπων από τους ιδιοκτήτες των Big-4, οι UEFA/FIFA και η ΕΠΟ θα κοινοποιήσουν και επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή των εκπροσώπων, ονομάζοντάς τους ως την “ομάδα εργασίας για την επιλογή του προέδρου της ΚΕΔ” και ορίζοντας την ημερομηνία της 1ης συνάντησης της ομάδας εργασίας (ΟΕ) -η δε ομάδα εργασίας θα συναντηθεί τρεις φορές».

Η 1η συνάντηση του Working Group θα γίνει την Τρίτη 14/7, η 2η συνάντηση την Πέμπτη 16/7 και η 3η συνάντηση μαζί με την ψηφοφορία την Παρασκευή 17/7.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ που θα επιλεγεί από τους Big 4 θα είναι ξένος και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ενώ ο ίδιος θα επιλέξει και δύο ξένους συνεργάτες. Από αυτούς ο ένας θα είναι ο VAR expert.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X