Λέοναρντ: «Ο αδερφός μου ήταν φαντάρος στο Αφγανιστάν για πολύ λιγότερα χρήματα»

Λέοναρντ: «Ο αδερφός μου ήταν φαντάρος στο Αφγανιστάν για πολύ λιγότερα χρήματα»
Photo Credits: INTIME

Το restart της χρονιάς στο Ορλάντο πλησιάζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι σωστό ή όχι εν μέσω πανδημίας και διαδηλώσεων για τις δολοφονίες Αφροαμερικανών και γενικά για τις φυλετικές διακρίσεις στις ΗΠΑ από αστυνομικούς; Αξίζει τον κόπο ή όχι; Το restart της χρονιάς στο Ορλάντο πλησιάζει (30/7) και δεν είναι λίγοι όλοι όσοι ΝΒΑers θεωρούν πως δε θα έπρεπε καν να μπουν σε αυτή τη διαδικασία, πόσω μάλλον στη “φούσκα” στη Walt Disney World, χώρια ήδη τις απουσίες πολλών για διάφορους λόγους. Ο Μάιερς Λέοναρντ των Χιτ ανήκει στους… απέναντι των απέναντι.

“Το έχουμε συζητήσει με τον κόουτς Σπόελστρα κι έχουμε διαφωνήσει σε πολλά. Με ρώτησε ‘Πώς αισθάνεσαι για αυτό;’ και του είπα ‘Άσε με να εξηγήσω. Πρώτον, πληρώνομαι εκατομμύρια δολάρια για να παίζω μπάσκετ. Ας αρχίσουμε από αυτό. Είναι κάτι που το κάνω ούτως ή άλλως. Δεύτερον, ο αδερφός μου έκανε δύο εννιάμηνα φαντάρος στο Αφγανιστάν για πολύ λιγότερα χρήματα. Εμείς θα είμαστε στη ‘φούσκα’ 3-4 μήνες το πολύ” είπε σε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των Μέσων.

“Καταλαβαίνω, η ζωή δεν είναι πάντα εύκολα, αλλά πρέπει να παραπονούμαστε για αυτό;” πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X