Τάσος Καπετανάκος: «Επικίνδυνο το ματς με ΟΦΗ-Αυτούς σκέφτεται ο Καρέρα» (VIDEO)

Τάσος Καπετανάκος: «Επικίνδυνο το ματς με ΟΦΗ-Αυτούς σκέφτεται ο Καρέρα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Τάσου Καπετανάκου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν θα έχει εύκολη αποστολή αύριο κόντρα στον ΟΦΗ.

Σε περίπτωση που η Ενωση δεν αντιμετωπίσει με την πρέπουσα σοβαρότητα το παιχνίδι με τους Κρητικούς, τότε σίγουρα θα έχει προβλήματα. Το σύνολο του Μάσιμο Καρέρα καλείται να έχει παρουσία αντίστοιχη με τα τελευταία παιχνίδια σε Τούμπα και Χαριλάου ώστε να συνεχίσει στον δρόμο για τα… αστέρια και τα προκριματικά του Champions League.

Αγωνιστικά ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά «πονοκέφαλο» αποτελεί πάντα για εκείνον η διαχείριση των παικτών του που μοιάζει απαραίτητη λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Ετσι, αναμένεται αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το VIDEO από το σημερινό σχόλιο του αρχισυντάκτη του ENWSI.GR Τάσου Καπετανάκου:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr θα μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινά της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X