Το μυστικό του Ρονάλντο; «Κοιμάται πέντε 90λεπτα τη μέρα»!

Γιουβέντους για Κριστιάνο: «Κρατηθείτε, δεν τελείωσε ακόμα...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εχει πατήσει τα 35 και τρέχει σαν 20άρης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γκουρού ύπνου, Νικ Λίτλχεϊζ, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ, αποκάλυψε ότι CR7 έχει εκπληκτική ρουτίνα ύπνου και όλα τα μυστικά αυτής.

Εχει πατήσει τα 35 και τρέχει σαν 20άρης. Η ενέργειά του, το σώμα του, η γενικότερη αγωνιστική συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει απαράλλακτη και το πέρασμα των χρόνων δεν φαίνεται να τον αγγίζει αρνητικά. Σούπερ προπόνηση, τρομερή διατροφολογική συνέπεια και γενικότερα στρατιωτικά αθλητική πειθαρχία. Μόνο που υπάρχει και κάτι ακόμα…

Ο γκουρού του ύπνου, Νικ Λίτλχεϊζ, ο οποίος έχει εργαστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν πάει εκεί ο Ρονάλντο, αλλά και στη Ρεαλ Μαδρίτης του Κάρλο Ατσελότι, όπου συνεργάστηκε με τον CR7 αποκάλυψε το απίθανο πρόγραμμα ύπνου του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

«Ο Κριστιάνο κοιμάται πέντε 90λεπτα μέσα στη μέρα και ειδικά μετά τις προπονήσεις, ενώ καθημερινά αλλάζει σεντόνια και το βράδυ ξαπλώνει πάντα σε εμβρυϊκή θέση. Επίσης, μία ώρα πριν κάνει τον βασικό βραδινό ύπνο του, δεν κοιτάζει καμία οθόνη τηλεόρασης, κινητού ή υπολογιστή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X