Δήμαρχος Κηφισιά: «Ήταν πρόσκρουση, όχι εκτροχιασμός» - Δέκα οι τραυματίες

Δήμαρχος Κηφισιά: «Ήταν πρόσκρουση, όχι εκτροχιασμός» - Δέκα οι τραυματίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωτοφανές γεγονός» χαρακτήρισε το ατύχημα στο σταθμό ΗΣΑΠ ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και διευκρίνισε ότι δεν ήταν εκτροχιασμός αλλά σύγκρουση.

Ο κ. Θωμάκος αναφέρθηκε στο συμβάν στον τερματικό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά λέγοντας πως ο συρμός «προσέκρουσε και δεν εκτροχιάστηκε».

«Όπως ενημερωθήκαμε από τον σταθμάρχη η πρόσκρουση οφείλεται στο αντιολισθητικό σύστημα του τρένου που δεν λειτούργησε ομαλά λόγω της ολισθηρότητας από τη βροχή σε συνδυασμό με την σκόνη και τα υπολείμματα της ράγας» είπε ο κ. Θωμάκος.

«Ευτυχώς οι συμπολίτες μας είναι ελαφρώς τραυματισμένοι, διακοσμήθηκαν όλοι από την άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ, σε γειτονικά νοσοκομεία. Η πυροσβεστική που κατέφθασε δεν χρειάστηκε να κάνει σπουδαία πράγματα γιατί όπως είπαμε δεν ήταν εκτροχιασμός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θωμάκος.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν δέκα άτομα. Τα τραύματά τους εντοπίζονται σε αυχένα, λαιμό, μέση.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και τον Ευαγγελισμό.

Ο οδηγός υποστήριξε πως ο συρμός γλίστρησε πάνω στις ράγες και δεν κατάφερε να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο τοιχίο.

Το ατύχημα έγινε στις 12:15 και η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 αποκαταστάθηκε περίπου μία ώρα αργότερα.

πηγή reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X