Ανακοινώθηκε από τον Άρη Ρεθύμνου ο Τσουμάγκας

Κυπριακές "ματιές" σε Τσουμάγκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης του Άρη Ρεθύμνου είναι και επίσημα ο Τάσος Τσουμάγκας.

Ο Έλληνας μπακ εκτός από την ΑΕΚ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αστέρα Τρίπολης και σε ομάδα της Πορτογαλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Με μεγάλη συνέπεια και οργάνωση η διοίκηση του 92χρονου ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ολοκλήρωσε άλλη μια σημαντική μεταγραφική επιτυχία.

Ο Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, Αστερά Τρίπολης, και στην Πορτογαλία καθώς και σε πολλές άλλες ομάδες, είναι πλέον μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ.
Ο Τασος Τσουμαγκας στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε.
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος του Άρη. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει τους στόχους της . Για την νέα σεζόν αρχικά θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα παιδιά .Η ομάδα επιστρέφει στην Γ εθνική έπειτα από αρκετά χρόνια.
Είναι μια κατηγορία με πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές κ αυτό αυτόματα καθιστά κ τον ανταγωνισμό σε υψηλά επίπεδα. Προσωπικά ευελπιστώ σε μια όσο το δυνατόν γρηγορότερη και μαθηματικά παραμονή στην κατηγορία κ από κει κ πέρα με δουλειά να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X