Με Βιεϊρίνια κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Με Βιεϊρίνια κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό με τον Άμπελ Φερέιρα να ανακοινώνει την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η ενημέρωση

«Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τους Πράσινους στο γήπεδο της Τούμπας και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την ισοπαλία στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (07.07) στο γήπεδο της Τούμπας, που περιελάμβανε δουλειά στην τακτική, τη φυσική κατάσταση και τις στατικές φάσεις.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα , ο οποίος δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Πέλκα , που συνέχισε με ατομικό, στους ανέτοιμους Κρέσπο και Ζαμπά , τον τιμωρημένο Εσίτι , τον τραυματία Ντόουγκλας και τον Μίσιτς .

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Μάτος , Ίνγκασον , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδη , Γιαννούλη , Βιεϊρίνια , Μαουρίσιο , Ελ Καντουρί , Τσιγγάρα , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιό , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Τζόλη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X