Αλεξίου: «Συγχαρητήρια σε άνδρες και γυναίκες για τη διπλή άνοδο στην Α1 πόλο»

Αλεξίου: «Θέλουμε όλους τους τίτλους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα»
Photo Credits: INTIME

Ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής για τις ανόδους στο πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την κατάκτηση της ανόδου στην Α1 και την Α’ Εθνική Κατηγορία από την ανδρική και γυναικεία ομάδα πόλο αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου έκανε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ερασιτεχνικής.

Ο Αλεξίου μοίρασε συγχαρητήρια για τις επιτυχίες των δύο ομάδων της Ενωσης και ευχαρίστησε τους… στρατιώτες Πάνο Μιχαλόπουλο και Γιώργο Κιρμίζογλου

Αναλυτικά η δήλωση

«Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου προς τους στρατιώτες του τμήματος Πάνο Μιχαλόπουλο και Γιώργο Κιρμίζογλου που απέδειξαν πως η επιμονή, η υπομονή και η πίστη αποτελούν τα κυρίαρχα συστατικά μιας επιτυχίας. Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκα με τον Πάνο Μιχαλόπουλο πριν από τέσσερα χρόνια και θέσαμε τις βάσεις για το εγχείρημα, ήμουν σίγουρος για την επιτυχία. Είμαστε σε πλήρη ταύτιση φιλοσοφίας και με κοινό στόχο κι ήταν εμφανές ότι ο Σύλλογός μας θα αποκτούσε σύντομα ισχυρό εκπρόσωπο και στην κοινωνία της υδατοσφαίρισης. Ωστόσο, η αγάπη τους για την ΑΕΚ, το κοινό μας όραμα και η τήρηση του σχεδιασμού, απέφεραν κάτι περισσότερο από αυτό που αρχικά είχε σχεδιαστεί. Τη διπλή εκπροσώπηση στα μεγάλα σαλόνια της Α1 στο πόλο ανδρών και στην Α’ Εθνική Κατηγορία πόλο γυναικών.

Πάνο και Γιώργο έχετε κι εσείς το δικό σας μερίδιο στη μοναδική ιστορική στιγμή του Σωματείου μας, να εκπροσωπείται για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στην Α’ Εθνική Κατηγορία.

Συγχαρητήρια σε σας και τους εφόρους, τους προπονητές, τα τεχνικά επιτελεία και τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Σας ευχαριστούμε που αποτελείτε μέρος της ΑΕΚ και πορεύεστε μαζί μας στην ιστορική διαδρομή του Συλλόγου μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X