Ο Κούγιας Παρασκευή πούλησε τον Κρίστινσον στον Ολυμπιακό και το ίδιο βράδυ γλεντούσε με τον Κουρτάκη στα μπουζούκια! (VIDEO)

Μια ωραία ιστορία παραγόντων, συνεργατών και καλών φίλων...

Η ιστορία που θα σας πει σήμερα ο Γκρανκάσας, είναι πρόσφατη.

Οχι παραμυθάκι, αλλά πραγματική ιστορία. Και τα γεγονότα έρχονται ένα-ένα να μπουν στο παζλ.

Ο Αλέξης Κούγιας είναι γνωστός ποινικολόγος. Νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη και ΜΜΕ που συνδέονται άμεσα με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Οπως και των «Παραπολιτικών» του Γιάννη Κουρτάκη, που ουσιαστικά «παίζουν» Μαρινάκη και Ολυμπιακό.

Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν, όπως λέει ρεπορτάζ του Sport24, ο Κούγιας πούλησε στο απίστευτο ποσό των 400.000 ευρώ τον Κρίστινσον στον Ολυμπιακό. Λέει μάλιστα ότι θα πάρει ακόμη και δύο δανεικούς ή ελεύθερους ποδοσφαιριστές από τον ΟΣΦΠ. Ξεκαθαρίζει πάντως ότι την μεταγραφή στον Ολυμπιακό την διάλεξαν οι μάνατζερ του Κρίστινσον και επουδενί ο ίδιος. Εγώ ο Γκρανκάσας, τον πιστεύω.

Σε ένα τραπέζι τα πίνανε…

Ετσι, μετά την συμφωνία για το deal των 400.000 ευρώ βγήκαν να το γιορτάσουν. Ολοι μαζί. Ο Αλέξης Κούγιας με τον Γιάννη Κουρτάκη που έχει ιδιαίτερες σχέση με τον Μαρινάκη, βγήκαν να τα πιουν στο «Frangelico». Ιδιο καναπέ, μπροστά-μπροστά οι δύο κύριοι.

«Κερασάκι» στην τούρτα της παρέας Κούγια-Κουρτάκη, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη πρόεδρος του ΣΕΦ (τοποθετήθηκε με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη) και πρώην Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού από τότε που μπήκε ο Μαρινάκης στον σύλλογο.

Μια ωραία ατμόσφαιρα βρε…

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X