Χαριστέας: «Η διαιτησία είναι ο καρκίνος του ελληνικού πρωταθλήματος»

Χαριστέας: «Η διαιτησία είναι ο καρκίνος του ελληνικού πρωταθλήματος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην «Δίκη στο Οpen», φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, όπου μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους Έλληνες διαιτητές αλλά και το θέμα που έχει προκύψει με το ban των «κιτρινόμαυρων» από την FIFA.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Μέχρι και σήμερα που βρίσκομαι σε μια θέση διαφορετική από αυτή του ποδοσφαιριστή το βλέπω από μέσα. Εγώ βλέπω έναν συνεχή πόλεμο, μια καθημερινή τριβή μεταξύ των ομάδων. Φέτος είχαμε να αντιμετωπίσουμε περισσότερα προβλήματα εκτός γηπέδου, παρά εντός.

H αλήθεια είναι ότι ο κύριος Μπέος έχει απόλυτο δίκιο. Όταν είσαι σε μια διοικητική θέση πρέπει να παίρνεις αποφάσεις, δεν πρέπει να μένεις σε ρόλο κομπάρσου, όπως βλέπω την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ. Δεν έχω καταλάβει ποιος είναι ο στόχος, δεν έχω καταλάβει που θέλουν να πάει το ελληνικό πρωτάθλημα, για εμένα η διοίκηση της ΕΠΟ απέτυχε να αλλάξει το οτιδήποτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι
Έχουμε μια ΕΠΟ που δεν μπόρεσε να δώσει στην δικαιοσύνη και την επιφάνεια την αλληλογραφία και τις καταδικαστικές αποφάσεις για την ομάδας και φτάσαμε σε ένα σημείο να μην ξέρουμε πότε θα λυθεί το θέμα με το ban. Aπό το καλοκαίρι είχαμε κάνει τα χαρτιά για έναν νεαρό αθλητή και δεν βγήκε ποτέ το δελτίο με την δικαιολογία ότι υπάρχει το πρόβλημα του Άρη με την FIFA. Όλο αυτό μου δείχνει ότι κάτι συμβαίνει και δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ απαντήσεις για αυτό το πράγμα».

Για την ελληνική διαιτησία: «Είχα αναφερθεί στο πρόβλημα της διαιτησίας και έπεσαν όλοι πάνω μου να με φάνε. Είχα πει ότι η διαιτησία είναι ο καρκίνος του ελληνικού πρωταθλήματος και σε κάθε πάνελ που μιλάμε για το ποδόσφαιρο δεν λείπει ένας διαιτητής. Το πρόβλημα είναι εκεί αλλά δεν βρίσκουμε τη λύση. Ειδικά με την χρήση του VAR για εμένα απαγορεύεται να γίνονται λάθη, αλλά δείχνει για την ώρα να μην βοηθάει στην χώρα μας».

Για το αν ο στοιχηματισμός είναι «πληγή» για το ποδόσφαιρο: «Συμφωνώ απόλυτα και το ότι δεν μπορεί να βρεθεί ο τρόπος να πιαστούνε αυτοί που έχουν στήσει ένα παιχνίδι, τα λέει όλα δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο. Για εμένα τζάμπα μιλάμε».

Για το ban του Άρη: «Πρώτα απ’όλα να ξεκινήσουμε από την αρχή. Ο Άρης χρησιμοποίησε μια διέξοδο που έδωσε το κράτος, έκανε το αγροτικό του και μετά από χρόνια η FIFA αποφάσισε να αλλάξει τον νόμο και είπε ότι οι ομάδες που έχουν το ίδιο σήμα, το ίδιο γήπεδο κλπ, δεν έχουν το δικαίωμα να παραγράψουν τα χρέη τους. Ο Άρης έπραξε νομότυπα και τώρα είμαστε σε θέση να μην μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Εγώ θέλω να δώσει σαφείς απαντήσεις ο κύριος Γεραπετρίτης. Eίναι δύο διαφορετικά ζητήματα, εμείς το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X