Γαλανόπουλος: Τέλος για φέτος -Μπαίνει από τη νέα σεζόν

Γαλανόπουλος: Τέλος για φέτος -Μπαίνει από τη νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόποτουλος δεν θα προλάβει να παίξει φέτος -Δεν πήγε καλά η αποθεραπεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι ο πιο άτυχος παίκτης της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Χωρίς αμφιβολία.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Δεκέμβρη, τη στιγμή που λογίζονταν ως βασικός, τόσο από το Μάσιμο Καρέρα, όσο και στην Εθνική ομάδα. Στην πρεμιέρα του Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ. Στην Ξάνθη όπου σκόραρε στο 0-1 της Ενωσης.

Ο τραυματισμός και η επέμβαση στον αστράγαλο τον έχουν κρατήσει εκτός αγώνων για επτά μήνες και μέχρι να επιστρέψει στους αγώνες της ΑΕΚ θα περάσουν τουλάχιστον 8-9!

Μετά την επέμβαση έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης και εντατικές θεραπείες, τόσο πριν την καραντίνα, όσο και κατά τη διάρκεια. Μάλιστα, στις πρώτες προπονήσεις της ΑΕΚ μετά την πανδημία, βρέθηκε κανονικά στα Σπάτα και γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους.

Δεν πήγε καλά η αποθεραπεία

Ωστόσο, οι πόνοι δεν τον άφησαν ποτέ και δεδομένα κάτι δεν πήγε καθόλου καλά στο πρόγραμμα της αποκατάστασης. Και αυτό πρέπει να το δει εσωτερικά η ΠΑΕ ΑΕΚ για το τι συνέβη. Και δη ο Ιλια Ιβιτς που είναι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αλλωστε αυτό είχε επίπτωση στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς μειώθηκαν οι λύσεις της ΑΕΚ στον άξονα.

Πλέον, ο Γαλανόπουλος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, προφανώς και δεν προλαβαίνει τα εναπομείναντα φετινά παιχνίδια της Ένωσης σε πλέι οφ του Πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου και ο στόχος είναι να μπει κανονικά με την ομάδα την πρώτη μέρα της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X