Μουρίνιο για το επεισόδιο Γιορίς-Σον: «Ήταν υπέροχο, είναι σημαντικό να απαιτεί πράγματα ο ένας από τον άλλον»

Μουρίνιο για το επεισόδιο Γιορίς-Σον: «Ήταν υπέροχο, είναι σημαντικό να απαιτεί πράγματα ο ένας από τον άλλον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ερωτήθηκε για το επεισόδιο που είχαν στην ανάπαυλα του αγώνα με την Έβερτον, οι Ούγκο Γιορίς και Σον, υποστηρίζοντας πως ήταν υπέροχο ό,τι συνέβη.

Ο “Special One” δεν μάσησε τα λόγια του και έδωσε μία διαφορετικά εξήγηση για την αψιμαχία των δύο παικτών του: “Ήταν υπέροχο. Πιθανότατα είναι συνέπεια των συζητήσεών μας στα αποδυτήρια. Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον για ό,τι συνέβη, τότε αυτός είμαι εγώ. Επειδή άσκησα κριτική στους παίκτες μου γιατί δεν ήταν αρκετά επικριτικοί με τον εαυτό τους και με τους συμπαίκτες τους. Τους ζήτησα να απαιτούν περισσότερα. Τους ζήτησα να απαιτούν περισσότερα από τους άλλους. Τους ζήτησα να βάλουν το ομαδικό πνεύματα στην ομάδα, το οποίο θα δώσει ό,τι μας έλειπε και οι ίδιοι θα δίνουν τα πάντα σε κάθε αγώνα.

Το επεισόδιο στο τέλος του αγώνα, με πρωταγωνιστές ένα φανταστικό παιδί όπως ο Σον και τον αρχηγό της ομάδας (σ.σ. Γιορίς), δείχνει πως εκείνη την στιγμή ο Γιορίς ένιωσε πως έπρεπε να πει του συμπαίκτη του ότι χρειάζεται να δώσει περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο. Ειπώθηκαν κάποιες άσχημες λέξεις, δεν ξέρω αν σπρώχτηκαν κιόλας, αλλά είναι σημαντικό για την εξέλιξη της ομάδας να απαιτεί πράγματα ο ένας από τον άλλον. Ήμουν ευχαριστημένος απ’ αυτό. Και τους είπα στα αποδυτήρια πως στο δεύτερο μέρος είμαι σίγουρος πως θα παλέψετε για τη νίκη μέχρι το τέλος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X