Καρέρα σε Τσιγκρίνσκι: «Σαν και μένα εσύ -Μπορείς να παίξεις για χρόνια!»

Καρέρα σε Τσιγκρίνσκι: «Σαν και μένα εσύ -Μπορείς να παίξεις για χρόνια!»
Photo Credits: INTIME

Η άποψη του Μάσιμο Καρέρα για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και το νέο συμβόλαιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσι έπαιξε βασικός με τον Ολυμπιακό, με τον ΠΑΟΚ και με τον Αρη και μετρά τρία σερί ματς.

Στάθηκε επάξια στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες που υπήρχαν από εκείνον. Ο Ουκρανός στόπερ οδεύει στα 34 του και δείχνει ότι με σωστή διαχείριση είναι πολύτιμος για την άμυνα, για τα αποδυτήρια, για το κλαμπ.

Τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 34 χρόνια του και το συμβόλαιο του τελειώνει με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Αν φτάσει τις 25 συμμετοχές, τότε το συμβόλαιο αυτόματα ανανεώνεται για ακόμη ένα χρόνο. Έχει 22 ματς και απομένουν τέσσερις αγωνιστικές στα πλέι οφ και ο τελικός του Κυπέλλου. Προφανώς και όσοι ξέρουν καλά τον Τσιγκρίνσκι, γνωρίζουν ότι δεν… κάθεται πάνω σε συμβόλαια. Και δεν πρόκειται να σταθεί στην αυτόματη ανανέωση αν δει ότι δεν τον θέλουν.

H επικοινωνία Τσιγκρίνσκι-Καρέρα

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, o Mάσιμο Καρέρα πρόσφατα είχε επικοινωνία με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για το μέλλον του Ουκρανού. Εκεί ο Ιταλός έδειξε στον Τσιγκρίνσκι ότι τον θέλει κοντά του και εκτιμά όσα πολλά μπορεί να δώσει. Μάλιστα του τόνισε το παράδειγμα του ίδιου, όπου με σωστή διαχείριση του εαυτού του έφτασε να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 44 του, δηλαδή μέχρι το 2008 στην Προ Βερτσέλι. Ετσι, του τόνισε ότι μπορεί να παίξει και άλλα χρόνια ακόμη ποδόσφαιρο. Και αυτό έδειξε και πόσο τον πιστεύει και τον εμπιστεύεται ότι μπορεί να προσφέρει.

Θέλει διετές ο Τσιγκρίνσκι

Ο ίδιος ο Τσιγκρίνσκι επιθυμεί δεδομένα συμβόλαιο πάνω από ένα χρόνο. Δηλαδή, διετές. Για να αντιληφθεί ότι η ΑΕΚ τον θέλει και τον εμπιστεύεται και δεν κάνει… χάρες. Η Ενωση από πλευράς της καλοβλέπει την περίπτωση Τσιγκρίνσκι ειδικά από την στιγμή που ήδη ψάχνει στόπερ στην αγορά για αντί-Βράνιες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κάνει μία πρόταση για 1+1.

Σε κάθε περίπτωση με δεδομένο ότι ο Καρέρα θέλει Τσιγκρίνσκι και ο Ουκρανός το βλέπει θετικά, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε… γάμο σύντομα με νέο συμβόλαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X