Ολιβέιρα: Ο πιο αποτελεσματικός σκόρερ στα πλέι οφ! (VIDEO)

Ολιβέιρα: Ο πιο αποτελεσματικός σκόρερ στα πλέι οφ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε τρομερό ματς κόντρα στον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε τρομερή κατάσταση δείχνει να είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα!

Ο επιθετικός της ΑΕΚ πέρασε μια μεγάλη ταλαιπωρία τους προηγούμενους μήνες. Τα ταξίδια στην Πορτογαλία, ο δύσκολος τραυματισμός του και η σκληρή αποθεραπεία έκαναν… θηρίο στο κλουβί τον σέντερ φορ της Ενωσης. Αν έδειξε να δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στην έναρξη των πλέι οφ τώρα δείχνει On fire!

Δεν είναι μόνο τα δύο του γκολ χθες κόντρα στον Αρη, αλλά η γενικότερη παρουσία του σε αυτούς τους αγώνες. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί όταν ήταν ιδιαίτερα άτυχος σε αρκετά παιχνίδια ως τώρα καθώς παρότι έκανε εξαιρετικές ενέργειες, η μπάλα του γύριζε την πλάτη τελευταία στιγμή.

Ο Ολιβέιρα ο πιο αποτελεσματικός σκόρερ στα πλέι οφ της Super League 

Βάσει των επίσημων στοιχείων της Super League για τα πλέι οφ, ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ο παίκτης που χρειάζεται τις λιγότερες τελικές για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Συγκεκριμένα, χρειάζεται μόλις 2,3 τελικές προσπάθειες για να σκοράρει τα 3 του τέρματα ως τώρα στο μίνι-πρωτάθλημα.

Πίσω του, στην δεύτερη θέση είναι ο Σωτήρης Τσιλούλης με 2,7 τελικές και τρίτος ο Μάρκο Λιβάγια που χρειάζεται μόλις 3 τελικές για να σκοράρει στα πλέι οφ της Super Leauge.

Θυμηθείτε τα γκολ του Νέλσον Ολιβέιρα χθες στο Χαριλάου κόντρα στον Αρη και με τον Αρη στο ΟΑΚΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X