Χαριστέας: «Σκληρή ομάδα η ΑΕΚ - Μου αρέσουν Μάνταλος, Ολιβέιρα, Λιβάγια»

Εικόνες πριν τη σέντρα του Άρης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Άγγελος Χαριστέας για την εικόνα της ΑΕΚ στα πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγελος Χαριστέας ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Super Μπάλα Live» στο MEGA, με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρονών από τη κατάκτηση του EURO 2004 από την εθνική μας ομάδα.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το ματς με την ΑΕΚ, αποθεώνοντας  τους Πέτρο Μάνταλο, Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα

Αναλυτικά όσα είπε

Για τη πορεία του Άρη στα πλέι οφ: «Είχαμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή στο Γιουροπα Λιγκ και θέλαμε να πάμε στον τελικό του κυπέλλου. Το γκολ στις καθυστερήσεις του ημιτελικού με την ΑΕΚ έδωσε στον αντίπαλο ψυχολογία. Κάναμε συνεχόμενες ήττες και χάσαμε παίκτες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πληγώνονται οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι μας, αλλά και να παρουσιαζεται μια εικονα που δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που κάναμε. Μας πληγώνει το ότι αυτή την στιγμή δεν έχουμε σημεία αντίδρασης και παλεύουμε με ομάδες που έχουν ρόστερ και επιλογές».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει την τύχη να έχει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Μ’αρέσουν ο Ολιβέιρα και ο Λιβάγια. Ο Μάνταλος μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Με την ΑΕΚ αν και δεν χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, είναι μια πολύ σκληρή ομάδα».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος με την επιλογή του Ένινγκ: «Η επιλογή του ήταν αυτή που ταίριαζε την συγκεκριμένη στιγμή στην ομάδα. Κάθε ομάδα έχει το στυλ του προπονητή της ανάλογα με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Μίχαελ ήταν ο ιδανικός τότε, καθώς η ομάδα χρειαζόταν μια ψυχολογική ένεση. Βοήθησε τα παιδιά να βγάλουν μια χρονιά με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κατά κοινή ομολογία ανήκουμε στις ομάδες που έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Το κακό είναι ότι αυτή την στιγμή δεν έχουμε ανάσες, ξεκούραση και επιλογές στον πάγκο, κάτι που είναι κακό για τον Ενινγκ».

Για τη τιμωρία της FIFA και τη διαμάχη με την ΕΠΟ: «Αντιμετωπίζουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις, για εμένα τον πρώτο λόγο τον έχει η ΕΠΟ. Αυτή ελέγχει το πρωτάθλημα, ελέγχει τις ομάδες και είναι ο μεσάζοντας μεταξύ FIFA και UEFA και των δικών μας ομάδων.

Πρέπει να ψάξουμε τι ενέργειες έγιναν. Δηλαδή, τι ένεργειες έγιναν και τι δεν έγιναν. Αν έγιναν σωστά τα πράγματα, γιατί φτάσαμε σε ένα σημείο να μην μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές. Στην ουσία να είμαστε μόνοι μας. Ο κ. Καρυπίδης προσπαθεί μόνος του να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να κάνει διακανονισμό με τους πρώην ποδοσφαιριστές.

Για εμένα αυτή την στιγμή το βασικό πρόβλημα είναι το πως θα λύσουμε το BAN , αλλά πρέπει να γίνει και έρευνα για το πώς φτάσαμε εδώ. Εγώ αυτή την στιγμή, από την θέση που βρίσκομαι μπορώ να πω ότι όταν είσαι ο υπεύθυνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τις ομάδες, είσαι και αυτός που ελέγχει την αλληλογραφία από την FIFA και από την UEFΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X