«Η Αγιά Σοφιά θα είναι... αρένα - Το πάθος της προσφυγιάς σε ένα γήπεδο»

«Η Αγιά Σοφιά θα είναι... αρένα - Το πάθος της προσφυγιάς σε ένα γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος μίλησε για την «Αγιά Σοφιά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε για την «Αγιά Σοφιά» και την πορεία των έργων την τελευταία επταετία.

Ο project μάνατζερ του νέου γηπέδου της ΑΕΚ σχολίασε για τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες της «Αγιά Σοφιάς», ενώ τόνισε πως από τον Ιούνιο του 2021, η Ένωση θα μετράει μέρες για να επιστρέψει επιτέλους στο σπίτι της.

Αναλυτικά όσα είπε στο OPEN και στο «Τοtal Football»

Για τα 7 χρόνια που έχουν περάσει από την έναρξη των έργων:

«Η επταετία αυτή δε μου φάνηκε αιώνας. Αντιθέτως μερικές φορές μοιάζει σα να πέρασε πολύ γρήγορα. Το καλό ήταν ότι το 2013 όταν ξεκινάγαμε, ξέραμε τις δυσκολίες αυτού του έργου. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτόν μαραθώνιο που ακολουθούσε»

Για την κατασκευή της Αγ. Σοφιάς:

«Παρακολουθώντας την κατασκευή από την πρώτη μέρα βλέπαμε ότι ο σχεδιασμός πετύχαινε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ικανοποίηση γιατί αυτό που βλέπετε τώρα, το κοίλο του γηπέδου και το σκέπαστρο, δημιουργούν την αίσθηση μιας αρένας, μιας ποδοσφαιρικής αρένας -με τη θετική σημασία της έννοιας- που θα έχει πάρα πολύ καλή ακουστική και αυτό μας οδήγησε για τη χωρητικότητα να κάνουμε δύο κερκίδες περίπου 16.000 η καθεμία. Αυτό δημιούργησε τις τέλειες γωνίες θέασης. Αυτό που μας φάνηκε πρωτόγνωρο και μας έκανε εντύπωση όταν το αντιμετωπίσαμε ήταν το «πάθος της προσφυγιάς». Να υπάρχει κάτι να θυμίζει δηλαδή στους πρόσφυγες από την ιστορία τους»

Για το αν θα μπει η ΑΕΚ στο γήπεδο την σεζόν 2021-22:

«Δε μπορώ να προβλέψω αναποδιές ή εμπόδια ώστε να μην παίξει η ΑΕΚ εδώ τη μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε πλέον για τις μέρες που έρχονται για το άνοιγμα του γηπέδου»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X