Λίνεκερ: «Όταν κάνω tweet για τον Ρονάλντο, δεν σημαίνει ότι δεν θαυμάζω τον Μέσι»

Λίνεκερ: «Μοιάζει να είναι το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο παρελθόν, ο Γκάρι Λίνεκερ έχει υποστηρίξει πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Μάλιστα, κάθε φορά που έκανε ανάρτηση, στο Twitter, για τον Αργεντινό άσο έβλεπε πολλά αρνητικά σχόλια από θαυμαστές του, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως δεν υποστηρίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το ανάποδο συνέβαινε όταν έκανε μια αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Άγγλος παλαίμαχος άσος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους φαν του Μέσι και στους φαν του Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, ο Λίνεκερ έγραψε στο Twitter: “Αυτό είναι ένα μήνυμα για τους οπαδούς του Κριστιάνο Ρονάλντο: Όταν κάνω tweet για τη λάμψη του Μέσι, δεν σημαίνει ότι δεν θαυμάζω τον CR7. Μήνυμα προς τους θαυμαστές του Μέσι: Όταν κάνω tweet για τον Ρονάλντο, δεν σημαίνει ότι δεν θαυμάζω τον Μέσι. Είναι δυνατόν να μην αγαπάτε αυτούς τους δύο σούπερ ποδοσφαιριστές; Απολαύστε τους και τους δύο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X