Σόλσκιερ: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Γκρίνγουντ»

Σόλσκιερ: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Γκρίνγουντ»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αποθέωσε τον Μέισον Γκρίνγουντ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέλι στάζει το στόμα του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον ταλαντούχο επιθετικό των «Κόκκινων Διαβόλων» Μέισον Γκρίνγουντ.

Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε δύο γκολ στη χθεσινή νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπόρνμουθ με 5-2. Έτσι έφτασε τα 8 γκολ σε 26 εμφανίσεις στη φετινή σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ. Με τη λήξη του αγώνα, τέθηκε η ερώτηση στον Σόλσκιερ για το αν έχει ξαναδεί νεαρό ποδοσφαιριστή με τέτοια δύναμη και ακρίβεια μπροστά στα αντίπαλα καρέ, με τον Νορβηγό να απαντά αφοπλιστικά: «Όχι, δεν νομίζω πως έχω ξαναδεί. Έχω δει τον Ρούνεϊ στην ίδια ηλικία, αλλά ο Γκρίνγουντ είναι ένας απίστευτος εκτελεστής και ξέρει τι ακριβώς να κάνει με την μπάλα όταν βρίσκεται στο γήπεδο. Αν σουτάρει θα σκοράρει, αναμένεται να γίνει ακόμα καλύτερος, ενώ η γενική του συνεισφορά στον αγωνιστικό χώρο έχει βελτιωθεί σημαντικά.»

Σε ερώτηση σχετικά με τη σύγκριση του Γκρίνγουντ με τους Ρούνεϊ-Ρονάλντο ο Σόλσκιερ τόνισε πως ο Γκρίνγουντ είναι ξεχωριστός παίκτης και δεν χρειάζεται να γίνεται σύγκριση καθώς πορεύεται στη δική του καριέρα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X