Προσπαθεί για Ίσλα ο Παναθηναϊκός

Προσπαθεί για Ίσλα ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός προτείνει διετές συμβόλαιο με αποδοχές 350.000 ευρώ στον Μαουρίσιο Ίσλα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δική του υπέρβαση κάνει ο Παναθηναϊκός για την περίπτωση του Μαουρίσιο Ίσλα. Ο 32χρονος Χιλιανός δεξιός μπακ αποτελεί μεγάλο στόχο του Τσάβι Ρόκα και ευελπιστεί να φτάσει σε οριστική συμφωνία. Η υπόθεση του Ίσλα δεν είναι διόλου εύκολη, καθώς για τον διεθνή άσο υπάρχει ενδιαφέρον από σημαντικά κλαμπ της Ισπανίας, όπως η Βαλένθια και η Μπέτις.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να προσφέρει στον Ίσλα διετές συμβόλαιο με 350.000 ευρώ τον χρόνο, που μαζί με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν τις 500.000 σύμφωνα με τη “Live Sport”. Οι προτάσεις που έχειο Ίσλα στα χέρια του από την Ιβηρική δεν ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ ετησίως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ο στόχος του Ίσλα να διατηρήσει τη θέση του στην εθνική Χιλής ενόψει του Μουντιάλ 2022, ίσως παίξει τον δικό του ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ίσλα αγωνίστηκε φέτος στη Φενέρμπαχτσε, μετρώντας συνολικά 25 συμμετοχές (3 ασίστ).

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι στα υπόψιν του Ρόκα έχει τεθεί και ο Ισπανός δεξιός μπακ της Μπέτις, Αντόνιο Μπαραγάν. Ο 33χρονος πρώην παίκτης των Λίβερπουλ, Βαλένθια, Μίντλεσμπρο και Βαγιαδολίδ, μένει ελεύθερος και δεν θα ανανεώσει με τους Ανδαλουσιάνους, αλλά το προχωρημένο της ηλικίας του λειτουργεί αποτρεπτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X